Profi a plafonat anticipat adaosurile comerciale, incepand din weekend-ul 15-16 iulie
Marti, 18 Iulie 2023


“Sustinem masura guvernului de a combate cresterile preturilor alimentelor de baza prin limitarea adaosurilor comerciale, si o aplicam chiar inainte de 1 august, data la care devine obligatorie conform ordonantei de guvern”, declara Magda Amarie, director operational Profi

AdPlayers. info

Magazinele Profi plafoneaza anticipat adaosurile comerciale, incepand din weekend-ul 15-16 iulie, ajutandu-si clientii sa faca mai usor fata socului generat de cresterea excesiva a preturilor din ultima vreme.

“Sustinem masura guvernului de a combate cresterile preturilor alimentelor de baza prin limitarea adaosurilor comerciale, si o aplicam chiar inainte de 1 august, data la care devine obligatorie conform ordonantei de guvern”, declara Magda Amarie, director operational Profi. “Avem convingerea ca ajutorul pe care il acordam va fi benefic pentru clientii nostri carora, si cu aceasta ocazie, le multumim pentru increderea pe care ne-o acorda.”

Incepand din weekendul care tocmai a trecut, in toate magazinele Profi produsele cu adaosuri plafonate conform legislatiei privind combaterea cresterii excesive a preturilor la produsele alimentare, reprezentata de Ordonanta de Urgenta nr. 67/2023, sunt mai usor de gasit, fiind marcate la raft cu eticheta de culoare galbena cu textul “ADAOS DEJA MIC”.

Dupa cum se stie, lista produselor ce fac obiectul ordonantei emise de Guvernul Romaniei sunt: paine alba simpla intreaga cu gramaj cuprins intre 300g-500 grame, fara specialitati; lapte de vaca proaspat 1L, grasime 1,5%, cu exceptia UHT; branza telemea din lapte de vaca vrac; iaurt simplu din lapte de vaca, 3.5% grasime, cu gramaj maxim 200 grame; faina alba de grau ”000” 1 Kg; malai 1 kg; oua de gaina calibrul M 10 buc.; ulei de floarea-soarelui 1L; carne proaspata pui (pui intreg, tacamuri de pui, puple pui intregi cu os si aripi de pui, varianta standard); carne proaspata porc (carne porc lucru, pulpa porc cu os si fara os, spata de porc); legume proaspete vrac (rosii, ceapa, castraveti, fasole uscata, morcovi, ardei gras Bianca si ardei capia); fructe proaspete vrac (mere rosii si mere golden, prune, pepene rosu, struguri de masa); cartofi proaspeti albi vrac; zahar alb tos 1 Kg.

Cu 28.000 de angajati in reteaua sa de 1.654 de magazine proprii si Partener prezente in aproape 800 de localitati urbane si rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din Romania. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO si PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale retelei, desfac o gama de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,2 milioane de clienti care in fiecare zi isi fac cumparaturile in aceste magazine. Mai mult de 94% din  produsele retelei provin de la furnizori din Romania.

Mai mult in Campanii, Retail, Business


PUBLICITATE: