PR-ul Bigger Group - 500.000 EUR in 12 luni
Luni, 14 Aprilie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Bigger PR, divizia de Relatii Publice de la Bigger Group, a inregistrat in 12 luni de activitate, un numar de 23 de clienti si o cifra de afaceri de 500 000 EUR, se arata intr-o informare a companiei, remisa AdPlayers.

 

Condus de Larisa Toader (foto), PR Director Bigger Group, departamentul de relatii publice implineste in luna martie 1 an de la infiintare, dupa ce a pornit, in aprilie 2007, cu o echipa formata din 5 oameni, astazi aceasta ajungand la 7 persoane.

 

Divizia gestioneaza acum conturile a 13 clienti, printre care se numara Agroli, Ascendis, BSR Group, Brenac, Fuchs, Grupul Financiar Carpatica, Peter Murray, Planorama, Reduccino (Unicoms), Teknosa.

 

Conform grupului condus de Marcel Straut, Director General Bigger Group, printre campaniile recente de PR se numara lansarea brandului de produse vestimentare Peter Murray, Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane a Ministerului Afacerilor Externe, lansarea a peste 20 de Branch-uri CitiFinancial si lansarea brandului Reduccino.

 

/ PROFILE

Bigger este un grup de companii care ofera servicii de comunicare integrata. Grupul de companii a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 14,8 milioane de euro. Bigger Group exista pe piata din Romania inca din 2003, cand opera sub numele Starlink. La sfarsitului anului 2007 grupul a trecut printr-un proces de rebranding, devenind Bigger Group. 

 

 


PUBLICITATE: