Oportunitati de cariera in media pentru tinerii absolventi de facultate oferita de specialistii Group M, una dintre cele mai mari retele globale de media.
Marti, 03 Mai 2022

 

Credit. Group M

GroupM Romania, parte din grupul international WPP confirma angajamentul pe care si l-a luat la inceput de an pe termen lung si deschide, o noua sesiune de recrutare in programul de formare Campus Media Academy.

AdPlayers. Info

GroupM deschide oportunitati de cariera in media pentru tinerii absolventi de facultate. Incepand din 11 iulie 2022, timp de sase luni, 10 tineri care isi doresc sa lucreze in media, dar nu au inca experienta necesara, vor fi pregatiti pentru a ocupa in cadrul GroupM roluri entry-level de Performance Planner, Campaign Optimisation Specialist, Engagement Executive, Data&Analitics Specialist, Strategic Media Planner, Account Management, Finance.

Campus Media Academy este o scoala informala gratuita ce le ofera tinerilor absolventi de facultate sansa sa se pregateasca pentru o cariera in media alaturi de specialisti recunoscuti in media planning, programmatic, biddable si strategie.

Pe parcursul celor sase luni, participantii vor invata cum sa implementeze eficient o campanie Meta, Youtube sau Google Ads, cum sa faca un plan de media, cum functioneaza noile instrumente de research sau sa gandeasca o strategie pe termen lung. Mai mult, pe toata durata programului, cei 10 tineri vor beneficia de salariu si de toate drepturile si avantajele pe care le are un angajat obisnuit.

Nineta Ceaus, Director HR GroupM Romania, explica in ce fel este diferit de alte initiative proiectul de recrutare Campus Media Academy: „Ai ocazia sa experimentezi, de la un capat la altul, ce inseamna activitatea unei agentii de media. Adica inveti despre digital media planning, dar si despre implementare, inveti despre offline media planning, despre OOH, radio, print, new business, despre research si special projects, astfel incat la final ajungi macar la primul nivel necesar: intelegi cum functioneaza aceasta industrie.”

Programul de studiu - full-time - se va desfasura in format hybrid, cu sesiuni online de self-learning, invatare asistata de un trainer si practica, intr-o maniera de lucru agila. Intalnirile offline au loc la sediul GroupM Romania - The Podium WPP Campus, in Bucuresti.

Prima editie Campus Media Academy a inceput in ianuarie 2022 si a reunit tineri din toata tara, cu studii foarte diferite: de la inginerie aviatica, la resurse umane, limbi straine si psihologie, pana la marketing, jurnalism si comunicare.

Cateva dintre impresiile primilor beneficiari ai programului:

„Acest Campus mi-a aratat ca este posibil si realizabil sa acumulezi foarte multa informatie intr-un timp foarte scurt.” spune Nadia.

„Prin experienta acestui Campus mi-am schimbat traiectoria carierei complet. Eu sunt mandra sa ma numesc Inginer de Aviatie, dar in acelasi timp invat secretele acestui domeniu.” Laura

„Campus Media Academy e raspunsul la toate intrebarile mele despre media. Am reusit treptat sa imi imbogatesc cunostintele si sa ma dezvolt. Media este domeniul perfect pentru dezvoltare personala si profesionala!” a spus Pavel.

„Datorita Campus Media Academy nu numai ca privesc reclamele diferit, dar am reusit sa inteleg procesul din spatele acestora. Sunt bucuroasa ca pot sa incep o cariera in media chiar daca nu am studii in acest domeniu si as putea spune ca acest Campus mi-a schimbat perspectiva asupra unui loc de munca intr-o corporatie.” a adaugat si Alexandra.

„Campus Media Academy ne-a oferit posibilitatea de a face parte dintr-o echipa profesionista, in care am primit tot suportul necesar pentru a deveni specialisti in acest domeniu.” completeaza Eugen.

„Campus Media Academy m-a facut sa vad si cealalta fata a lumii media, pe care o stiam anterior doar din perspectiva consumatorului.” Oana.

Campus Media Academy face parte din GroupM Media Academy, un program mai amplu care vizeaza si studentii interesati de programe de internship de 3 luni, dar si liceeni, care vor sa se familiarizeze cu industria de media.

Mai mult in Business, Media, Training


PUBLICITATE: