Matsushita Electric devine Panasonic Corporation
Miercuri, 01 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. a devenit Panasonic Corporation, incepand de ieri, 1 octombrie 2008, iar simbolul sau de la Bursa din New York s-a schimbat din MC In PC, se arata intr-o comunicare a companiei remisa AdPlayers.

 

Potrivit informarii, schimbarea de nume a afectat si unele din companiile din cadrul grupului care foloseau numele Matsushita sau National. Impreuna cu schimbarea numelui, Panasonic lucreaza si la transformarea marcii National din Japonia In Panasonic, planificand sa o finalizeze pana la sfarsitul lunii martie 2010.

 

Atunci cand a fost Infiintata In 1918, compania a fost cunoscuta sub numele Matsushita Electric Housewares Manufacturing Works, denumire care a fost schimbata In anul 1929 In Matsushita Electric Manufacturing Works.

 

Compania a folosit numele Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. dupa transformarea sa In societate pe actiuni In anul 1935. Desi a folosit marcile National si Panasonic o lunga perioada de timp, compania a decis In 2003 sa pozitioneze Panasonic drept marca sa globala prin sloganul de marca "Panasonic ideas for life."

 

Odata cu aceasta schimbare a numelui companiei si unificarea marcilor, compania si-a reInnoit angajamentul de a reuni realizarile acumulate prin cele trei nume diferite ale sale Matsushita, National si Panasonic sub singurul nume Panasonic, pentru a intensifica valoarea marcii sale.

 

Panasonic Corporation va mentine si va aplica in practica filosofia sa de management In Intreaga lume. Compania va mosteni si va dezvolta mai departe cultura sa corporatista cultivata de Matsushita Group. Angajatii Panasonic din Intreaga lume Isi vor uni eforturile sub filosofia de management comuna, urmarind Impreuna realizarea obiectivului comun de a face din Panasonic Corporation o companie excelenta la nivel global.


PUBLICITATE: