Lion House estimeaza 80-120 mii euro pe an cu Money Magazine
Vineri, 10 August 2012

 (Adplayers, Iulian Toma) Lion House estimeaza 80-120.000 euro pe an cu Money Magazine, dupa cum a declarat pentru adplayers Andrei Cristea (foto), managerul agentiei. Compania de dezvoltare a postului de televiziune Money Channel, Lion House detine incepand cu luna august si revista Money Magazine in portofoliul de produse de reprezentare pe piata de publicitate.

„Este un calcul realist, insa estimarea poate aduce corectii in functie si de evolutia pietei de marketing si comunicare viitoare”, a mai spus Andrei Cristea.

Lion House dezvolta proiecte speciale pentru Money Channel de 3 ani, insa detine si canale proprii Revista Romana de Consultanta, lider pe piata de print pentru companii de avocatura si consultanta, site-ul
www.legalmarketing.ro canal de media din domeniul avocaturii de afaceri, si portalul www.lhm.ro, un concept integrat din business-ul de consultanta.

Compania este deasemenea unic partener media in Romania al forurilor conducatoare ale avocaturii, consultantei si notariatului si partener media exclusiv la nivel national pentru Chambers & Partners.

Actualizare, 15 August: 
 Vanzarile de publicitate sunt reprezentate pe piata de media in continuare de DBV Media House. Precizarea executivului Money Channel privind administrarea portofoliului de servicii vine dupa articolul recent din adplayers in care se arata ca Money Magazine este in portofoliul Lion House.  si Thinkdigital, ex Q2M (online). Vezi:
 Money Channel, Money Magazine si .ro tintesc publicitate de 1,5 Milioane euro. 

Mai mult despre
Lion House

Mai mult in
Business


PUBLICITATE: