Lion House Consult
Lion House Consult
Andrei Cristea - Director Proiect Lion House Consult
Lion House Consult este o agentie de publicitate full-service specializata pe nisa reprezentata de societatile de avocatura si consultanta. Specializata in piata avocaturii si consultantei, agentia este un important partener media si promotor al celor mai reprezentative foruri conducatoare ale profesiei de avocat, notar, mediator si consultant fiscal, clientii nostri sunt liderii acestor industrii.

Lion House este de asemenea Business Developer Exclusiv al postului de televiziune The Money Channel, parteneriat in urma carui agentia poate dezvolta si produce Editii Speciale, emisiuni, productii noi sau poate brandui emisiuni din grila televiziunii.

Compania este si editor al Revistei Romane de Consultanta, cel mai cunoscut anuar din piata avocaturii nationale - www.lhm.ro - si detinatorul site-ului cu cel mai mare trafic din aceasta arie de business - www.legalmarketing.ro

Datorita calitatii serviciilor si profesionalismului compania beneficiaza de apreciere si de un grad ridicat de constientizare pe piata juridica din Romania.

Lion House promoveaza unele dintre cele mai renumite societati de avocatura, companii de consultanta si cabinete notariale existente pe piata romaneasca oferindu-i posibilitatea de a se identifica ca lider de piata pe acest segment.

Lion House este singura companie de profil din Romania agreata de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, de Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania si de Baroul Bucuresti.

Misiune:
Ne propunem si in acelasi timp reusim sa furnizam cu promptitudine servicii de publicitate si media.
Constant, facem eforturi sustinute pentru a identifica nevoile clientilor si ale partenerilor de afaceri.

Concepem si implementam solutii de valoare si ne preocupam in permanenta de cresterea eficientei si calitatii serviciilor oferite.

Valori:
Loialitate
Initiativa
Originalitate
Non-conformism
Hotarare
Onestitate
Umor
Seriozitate
Eleganta
Lion House Consult
Tip companie:
Advertising / Full Service / Integrated
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Strada Mantuleasa, nr. 15, cladirea A, et.1, sector 2, Bucuresti, Cod Postal 023961
Tel.:
004-021-3202022
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
Advertising - full services, Productii TV, Publishing
Limba:
English