Money Channel, Money Magazine si .ro tintesc publicitate de 1,5 Milioane euro.
Marti, 14 August 2012


 
(Adplayers, Iulian Toma) Publicitatea produselor sub umbrela Money - canalele de media Money Channel, Money Magazine si platforma on-line Money.ro, tinteste in 2012 o suma globala de 1,5 milioane euro, a declarat astazi pentru adplayers Dan Apostol, CEO Money Channel.

Pe langa venituri din campanii clasice ale clientilor produsele media se asteapta si la proiecte speciale diverse, concepute de echipa Money Channel /Money Magazine si vandute deopotriva de echipa interna si reprezentantii de vanzari.

Conform oficialului, vanzarile de publicitate sunt reprezentate pe piata de media in continuare de DBV Media House. Precizarea executivului Money Channel privind administrarea portofoliului de servicii vine dupa articolul recent din adplayers in care se arata ca Money Magazine este in portofoliul Lion House.

 „Vanzarile de publicitate pentru Money Channel, Money Magazine si Money.ro sunt reprezentate pe piata de media de agentia DBV Media House”. „Doar unele proiecte speciale sunt generate si vandute  "in house" de echipa proprie de vanzari, in colaborare cu DBV Media House sau cu alti eventuali parteneri”, a mai aratat oficialul.

Potrivit lui Apostol,  televiziunea Money Channel are  cu agentia Lion House un parteneriat de co-productie pentru emisiunea Legile Afacerilor, in timp ce Money Magazine are o colaborare pentru realizarea revistei, asigurand costul de tipar al Money Magazine in baza unor venituri pe care le realizeaza conform unui contract de prestari servicii.

Actualizare 15 August:
V
anzarile online sunt administrate de Thinkdigital Romania – ex. Q2M

Mai mult in Business


PUBLICITATE: