Designul interior personalizat intra in competitie internationala. ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD 2022
Marti, 04 Octombrie 2022

Parte din grupul japonez Kokusai Pulp & Paper, cu afaceri de aproximativ 4,2 Miliarde EUR pe an in distributia de hartie, ambalaje si comunicare vizuala, la inceput de octombrie 2022, Antalis anunta lansarea intrecerii menite sa evidentieze cele mai creative si inovatoare proiecte in design interior, editia 2022/2023

Credit. www.AntalisInteriorDesignAward.com

AdPlayers. Info

Pentru a depasi granitele imaginatiei prin extinderea posibilitatilor de a crea spatii personalizate, Antalis (www.antalis.ro ) principalul distribuitor european de solutii de comunicare vizuala, anunta noua editie a concursului Antalis International Design Award, anunta organizatorul competitiei mondiale.

Primele doua editii ale concursului Antalis Interior Design Award din 2017 si 2019 au fost un real succes, reunind aproape 800 de proiecte depuse din peste 29 de tari, 61 000 de vizitatori ai site-ului Antalis Interior Design Award si vizibilitate semnificativa in mass-media si pe retelele sociale.

In perioada 1 octombrie 2022 - 31 ianuarie 2023, designerii de interior, arhitectii, tipografii, instalatorii si toti cei creativi sunt invitati sa isi depuna proiectele de amenajare a spatiului, folosind cel putin un produs cumparat de la Antalis. Cele mai frumoase proiecte vor fi apoi prezentate unui juriu format din actori internationali importanti din arena globala a designului.

Indrazneala si creativitate in centrul premiului Antalis pentru design interior

O adevarata vitrina pentru creativitatea tuturor, aceasta competitie isi propune inca o data sa fie platforma de alegere pentru promovarea indraznelii si creativitatii prin proiecte din toata Europa si nu numai. Aceasta competitie se adreseaza in primul rand mintilor creative care doresc sa dea frau liber sensibilitatii lor artistice.

Competitia va recompensa cele mai bune proiecte finalizate sau in derulare de la sfarsitul editiei precedente (1 februarie 2020) pana la sfarsitul competitiei (31 ianuarie 2023). Profesionistii (arhitecti, designeri, tipografi, agenti de publicitate) pot concura in una sau mai multe dintre urmatoarele cinci categorii: Ospitalitate, Retail, Office, Locuinte  si Spatii Publice.


Trei premii speciale

Antalis Design Award urmareste sa promoveze creativitatea folosind o varietate de produse care reflecta tendintele actuale. Astfel, competitia a adaugat trei premii noi: „Premiul special pentru film de interior” si „Premiul special pentru film pentru ferestre”. Solicitantii care folosesc foliile decorative adezive Coala pentru pereti sau ferestre vor fi, de asemenea, eligibili pentru unul sau ambele dintre aceste premii. pentru a satisface cererea in crestere a pietei pentru alternative durabile si materiale reciclabile, Antalis ofera, de asemenea, solutii responsabile. Candidatii care doresc sa concureze pentru „Premiul special pentru sustenabilitate” pot folosi unul dintre produsele ecologice cu mai mult de doua stele in Sistemul Antalis Green Star.

Premiul pentru Model (pattern) Original

Deschis tuturor persoanelor creative (ilustratori si designeri, artisti vizuali, studenti la arte grafice...), premiul pentru Model ORIGINAL va avea doi castigatori. Fiecarui castigator i se va oferi imprimarea modelului original pe suportul Coala la alegere, ceea ce le va materializa creatia.

Proiecte 3D pe un model dat – Cantina/Sala de mese

Pentru profesionistii si studentii care nu au niciun proiect finalizat sau curent de depus, Antalis pune la dispozitie modele 3D goale pe care le pot reinventa cu solutii din gama Coala. Pentru aceasta noua editie a competitiei, modelul alb este o cantina.

Cei 12 castigatori vor fi anuntati in martie 2023 si isi vor primi trofeele in cadrul unei prestigioase ceremonii de premiere la care vor fi invitati pe 30 martie la Paris. Acestia vor beneficia de o acoperire media extinsa, precum si vizibilitate in galeria Antalis de pe site-ul competitiei, pe retelele sociale, pe site-urile Antalis si la targuri internationale si evenimente pentru clienti din Europa si nu numai.

Inregistrare 

Inscrierile se vor face online pe www.AntalisInteriorDesignAward.com in perioada 1 octombrie 2022 - 31 ianuarie 2023. Toate lucrarile validate vor aparea in Galerie, oferind o vizibilitate sporita participantilor pe toata durata competitiei.. 

Agnès Lafarge, Visual Communication Group Marketing Manager la Antalis, spune: „Cu aceasta a treia editie a Antalis Interior Design Award, suntem dornici sa punem expertiza noastra in slujba creatiei si inovatiei, in special datorita gamei noastre Coala, gama care corespunde perfect tendintelor industriei si le permite clientilor nostri sa creeze interioare personalizate unice. In plus, dimensiunea internationala a acestei competitii ofera un amestec de sensibilitati artistice diferite, reunind in acelasi timp mai multe concepte de design."

Coala de la Antalis ofera o selectie bogata de produse destinate designului interior

Folii autoadezive, tapet, textile si canvas, suporturi magnetice... Coala ofera o gama larga de produse care sa serveasca imaginatiei arhitectilor si designerilor de interior.

Juriul

Toate proiectele vor fi trimise unui juriu international format din actori de design de renume mondial din tari europene.

- Marea Britanie, Grant Dudson, director de creatie @Chorus

- Polonia, Pawe? Brodzik, director general, Tetris

- Franta, Julien REIBELL, CEO Altavia Pallas

- Franta, Bittor Sanchez-Monasterio, vicepresedinte design economie si marci medii la Accor Hotels Global

- Lituania, R?ta Bu˛inskaite, coproprietar la Pagina goala, designer de interior, lector

- Germania, Corinna Kretschmar-Joehnk, fondator si partener la JOI-Design Innenarchitekten

- Ungaria, Andrea Heged?s, Profesor Universitatea Metropolitana din Budapesta, Director de arta, Design textile si tesaturi

- Romania, Laura Pietrusel, arhitect de interior si castigatoare Antalis Interior design Award 2020

- Norvegia, Linda Steen, AS Scenario interiørarkitekter MNIL

- Cehia, Radek Vá?a, editor al revistei de arhitectura Archizoom

Afaceri de aproximativ 4,2 Miliarde EUR in distributia de hartie, ambalaje si comunicare vizuala

Antalis face parte din grupul Kokusai Pulp & Paper, lider mondial in distributia de hartie, ambalaje si comunicare vizuala, cu sediul in Japonia si listat la Bursa de Valori din Tokyo (ISIN JP3293350009), cu o cifra de afaceri de 545 miliarde JPY* in 2021 ( aproximativ 4.2 miliarde EUR)

In Europa si America Latina , Antalis este principalul distribuitor B2B de produse si servicii de hartii si ambalaje industriale si numarul doi in distributia de media de comunicare vizuala. Cu sediul central in zona Paris (Franta), Antalis opereaza in 30 de tari, deservind peste 100.000 de clienti cu o echipa de 3.800 de angajati si solutii inovatoare de comert electronic. Cele 93 de centre de distributie ale noastre, axate pe eco-responsabilitate, ofera servicii de clasa mondiala. *

Mai mult despre companie si noutatile Antalis, pe www.antalis.com LinkedIn, Twitter, Instagram, Facebook, Pinterest sau YouTube.

Mai mult in Festival, Business,


PUBLICITATE: