500.000 de euro in primul weekend la cinema in Romania. Captain Marvel, distribuit de Forum Film
Marti, 12 Martie 2019

Credit: Captain Marvel, distribuit de Forum Film

Cea mai recenta lansare a Studiourilor Marvel si primul film al MCU cu o femeie super erou in rol principal, „Captain Marvel”  a inregistrat recorduri din primul weekend la cinema, adunand incasari de 2,4 milioane de lei in Romania.

AdPlayers. info

Cea mai recenta lansare a Studiourilor Marvel si primul film al MCU cu o femeie super erou in rol principal, „Captain Marvel”  a inregistrat recorduri din primul weekend la cinema, adunand incasari de 2,4 milioane de lei in Romania.

Fanii francizei au asteptat cu sufletul la gura noul film din populara serie, luand cu asalt cinematografele din Romania pentru a viziona printre primii super aventurile lui Captain Marvel, rol interpretat magistral de actrita Brie Larson.

„Captain Marvel” a fost un succes de box office in intreaga lume, iar in Romania s-a clasat pe locul 4 ca incasari, in weekendul de lansare, in topul filmelor cu super eroi. In primul weekend in cinematografele din intreaga lume, productia a reusit sa genereze incasari de 455 de milioane de dolari, fiind al saselea cel mai bine cotat film al tuturor timpurilor din acest punct de vedere.

Considerat de site-urile de specialitate drept cea mai de succes lansare a lunii martie, din toate timpurile, filmul spune o poveste dintr-o perioada mai putin cunoscuta a Universului Marvel, avand, pentru prima data, in prim-plan, o super eroina – Carol Danvers.

Actiunea noului film „Captain Marvel” are loc in 1995, cand Carol Danvers, fost pilot in U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei. Dupa un stagiu de pregatire in Starforce, o unitate militara de elita de pe planeta Kree, Carol se intoarce pe Pamant, cu o multime de intrebari fara raspuns despre trecutul si identitatea ei. Abia sosita, Carol e prinsa in mijlocul unui conflict intergalactic intre doua rase de extraterestri, avand planeta noastra drept miza si camp de bataie. „Captain Marvel” vine cu o poveste nou-nouta despre o perioada inca nevazuta din istoria Universului Cinematic Marvel.

Filmul „Captain Marvel”  ii are in distributie pe Brie Larson ca Carol Danvers/Captain Marvel, Samuel L. Jackson ca Nick Fury, Ben Mendelsohn ca Talos, cu Annette Bening ca Inteligenta Suprema, Clark Gregg ca agentul Coulson si Jude Law ca Yon-Rogg. Pelicula se bazeaza pe seria de benzi desenate Marvel, publicate prima data in 1967.

Filmul e produs de Kevin Feige si regizat de Anna Boden & Ryan Fleck, avandu-i ca producatori executivi pe Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Patricia Whitcher si Stan Lee. Povestea e semnata de Nicole Perlman & Meg LeFauve si Anna Boden & Ryan Fleck & Geneva Robertson-Dworet, iar la scenariu au contribuit Anna Boden & Ryan Fleck & Geneva Robertson-Dworet.

Filmul „Captain Marvel” este distribuit la cinema de Forum Film Romania, in format 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos, incepand din 8 martie.

Mai mult despre film in Trailer

Credit: https://www.cineforum.ro/project/captain-marvel/


Credit: Youtube

Forum Film Romania s-a infiintat in anul 2010 si a preluat distributia in cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. In afara de Romania, companiile Forum Film coordoneaza distributia peliculelor Disney si in Bulgaria, Ungaria, Slovacia si Israel. In Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost inceputa in urma cu aproape 50 de ani. In ultimii ani, pe langa Disney, compania distribuie si titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity, Studio Canal si alti independenti. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pietei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe si distributia de filme.

Mai multe detalii despre cele mai noi productii distribuite de Forum Film Romania, pe paginile online.

https://www.facebook.com/CineForum.ro/

https://www.instagram.com/cineforumromania/

https://www.youtube.com/user/CineforumRomania/featured

Mai mult in Entertainment 

 


PUBLICITATE: