300 de site-uri si peste 50 Milioane de clienti unici in Project Agora, TailWind (ThinkDigital Group)
Marti, 22 Decembrie 2015
 adplayers. Iulian Toma

Numarul site-urilor partenere ale Project Agora din Grecia, Ungaria, MENA si Romania a crescut la peste 300, acestea avand un reach consolidat de peste 50 milioane de clienti (browsere) unici, anunta reprezentantii de comunicare ai proiectului. Acesta se pozitioneaza drept cel mai mare marketplace de publicitate pentru publisherii din Europa Centrala si de Est si Estul Mijlociu, un catalizator pentru cresterea publicitatii de tip programatic in pietele emergente.

La un an de la lansarea Project Agora, compania Tailwind, parte a ThinkDigital Group of Companies (TDG), care a dezvoltat proiectul, a avut printre clienti branduri ca Aegean, Audi, BMW, Deutsche Telekom, Emirates, ING, L’Oreal, Lufthansa, Mastercard, Microsoft, Mondelez, Nike, Samsung, Seat, Vodafone si Unilever. In total, aproape 1200 de branduri au beneficiat de o targetare precisa a campaniilor, Project Agora oferind 18 segmente de audienta si o rata de vizibilitate care depaseste, in medie, 70 de procente.

"In primul an de operatiuni, Project Agora a devenit o forta de eliberare a publicitatii din regiune, prin lupta continua impotriva oligopolurilor internationale, a ad-urilor irelevante si enervante pentru consumatori, precum si a supraincarcarii personalului prin lipsa automatizarilor, ceea ce nu lasa deloc spatiu pentru creativitate in industrie", a spus Odysseas Ntotsikas, TDG’s Managing Director si Fondator.

Finalul lui 2015 a fost marcat de posibilitatea oferita publisherilor si advertiserilor din Romania si Grecia de a experimenta MAGIC In-Article video, primul dintr-o serie de formate de publicitate inovative dezvoltate de Project Agora. Plasat in interiorul articolelor, acesta a promis inca de la inceput o experienta unica, non intruziva si captivanta cu brandurile.

adplayers info. TailWind.

Parte a Think Digital Group (TDG), TailWind este o companie ce stimuleaza publisherii si advertiserii sa reduca din complexitatea  universului digital si sa isi propulseze businessul prin solutii de advertising tehnologic, automatizat si bazate pe date. Compania prezinta si opereaza Project Agora, o retea de marketplace-uri a publisherilor de advertising programatic in CEE, Sud-Estul Europei si MENA. TailWind este si partener Appnexus’ in peste 30 de tari in CEE & MEA, si totodata partenerul Sizmek in CEE.

Mai mult in Interactive, Digital, Media


PUBLICITATE: