Ziua Mondiala a Mediului, sprijinita de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor
Vineri, 06 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Ziua de 5 Iunie a fost desemnata de Natiunile Unite ca Ziua Mondiala a Mediului, ocazie cu care Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a lansat Campania “Inchide! Stinge! Recicleaza!”.

 

Potrivit asociatiei, comunicarea desfasurata la nivel nationa a avut in vedere educarea si informarea cetatenilor privind importanta consumului durabil, protejarea resurselor si modificarea comportamentului fata de mediu si consumului fara rost.

 

Cu acesta ocazie, Asociatia lanseaza si primul site independent de educare si informare in domeniul protectiei mediului – www.protectia-mediului.org , site care isi propune pe langa informare si o parte interactiva in care Parerea Ta conteaza, deoarece doar impreuna putem schimba mentalitatea cetateanului roman dintr-o atitudine pasiva intr-o atitudine activa.

 

Campania Nationala “Inchide! Stinge! Recicleaza!” este prima actiune de acest fel, demarata la nivel national si isi propune schimbarea atitudinii consumatorilor catre un comportament ecologic pentru un viitor mai sigur, atat la nivelul institutiilor publice centrale si locale, in care consumul inutil, pe langa problematicile de mediu, are ca si consecinta proasta gestionare a banului pulic, cat si la nivelul fiecarui cetatean. ( www.protectia-consumatorilor.ro )


PUBLICITATE: