The Practice, Ziua Barbatului: 2 premii de Aur si o Platina la Sabre Awards
Vineri, 23 Mai 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

The Practice a luat pentru Ziua Barbatului 3 premii la Sabre Awards: Gold SABRE la sectiunea Industrii, categoria Food & Beverages, Gold SABRE la sectiunea Arie Geografica, categoria Eastern Europe, si, pentru prima data pentru Romania, Platinum SABRE, cel mai important premiu din concurs, acordat pentru cea mai buna campanie de PR a anului.

 

„Am trecut de la bucurie la fericire si in final la delir cand ne-am auzit numele ca si castigatori ai celui mai valoros premiu al competitiei: Platinum Sabre - cea mai buna campanie de PR din Europa”, a declarat Oana Bulexa, Consultant The Practice. „Valoarea acestei campanii a fost recompensata literalmente la cel mai inalt nivel, pentru ca acest premiu reprezinta alegerea juriului dintre toate inscrierile in concurs".

 

"Premiul cel mare luat aseara nu este important doar pentru agentia noastra, ci pentru intreaga industrie de PR din Romania. La Gala SABRE de la Venetia, Romania a triumfat, agentiile din Romania au luat nu mai putin de 7 premii", a spus Gabriela Lungu, sefa agentiei de relati publice.


PUBLICITATE: