Peste 1000 de oameni la Ursus Land
Vineri, 17 August 2007

Peste 1000 de oameni la Ursus Land

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Peste 1000 de oameni la Ursus LandPotrivit Ralucai Oltean, Account Executive la Mercury360 pentru Ursus Land 2007, agentia de publicitate a primit brief-ul în Aprilie si a început sa deruleze proiectul  la jumatatea lunii Iulie. Programul de comunicare are loc vara aceasta, în perioada 14 iulie – 26 august. Intrarea în Ursus Land nu este conditionata de consumul de Ursus, mai spune oficialul Mercury360.

“Pâna acum avem peste 1000 de participanti, si estimam ca vom avea peste 1.400 pâna la sfârsitul programului de comunicare”, a afirmat pentru AdPlayers, Raluca Oltean de la Mercury360, agentia responsabila pentru conceptul, implementarea si productia evenimentelor Ursus Land, de pe litoral.  

Conform agentiei de publicitate, Ursus Land 2007este o combinatie dintre o zona de distractie - cu jocuri inovative, energie, muzica si antren (sustinute pe tot parcusul zilei de un DJsi de un MC) si un spatiu de relaxare cu racoare si bere rece.

Autorii seriei de evenimente spun ca peste 120 de oameni participa zilnic la concursuri în Ursus Land si multi altii sunt spectatori, atrasi de competitiile de pe teren si de ice-bar-ul în care Ursus nu putea lipsi. Evenimentele care au loc pe plaja La Leandri din Mamaia, dau posibilitatea de a participa la jocurile si concursurile din Land, într-un un teren atipic (hexagonal).

“Nu sunt jocurile la care te-ai astepta în mod normal de la o actiune pe plaja. Am încercat sa inovam, sa inventam, sa schimbam regulile distractiei astfel incât gustul victoriei si sarbatorirea lui alaturi de Ursus sa fie niste momente inedite”, spune reprezentanta Mercury360.

Pe un teren hexagonal cu 6 porti sau 3 fileuri, în Ursus Land se poate alege între hochei, volei sau ball game, jocuri ce implica doua sau trei echipe simultan. La finalul fiecarei runde, are loc o ceremonie speciala prin care sunt sarbatorite momentele de succes Ursus. Fiecare participant este premiat cu tricouri si prosoape de plaja, fiecare moment de succes este evidentiat, iar berea este servita la frapiera.


PUBLICITATE: