Ogilvy face spatiu pentru 20 de angajati
Duminca, 12 Noiembrie 2006

Ogilvy face spatiu pentru 20 de angajati

(AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Ogilvy Group a mutat toata creatia din grup īntr-un nou spatiu. Mai mult de 20 de oameni reprezentānd echipele de creatie, productie si DTP ale agentiilor Ogilvy&Mather si OgilvyOne se gasesc īnsa la aceeasi adresa din Grigore Alexandrescu 86, la care sunt locate o parte din agentiile din grup.

Noul sediu al creatiei Ogilvy este de fapt chiar podul restaurat al cladirii, readus circuitului functional al agentiilor din grup de catre o echipa de arhitecti condusi de Serban Sturdza, Presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romānia si fost Presedinte al Uniunii Arhitectilor din Romānia.

Ogilvy face spatiu pentru 20 de angajatiManuela Necula (foto), Head of Country Ogilvy Group spune ca noul spatiu restaurat si oferit departamentelor de creatie face parte din angajamentul managementului fata de īntreaga echipa a grupului de companii.

Poate cea mai frumoasa parte a stabilimentului, dupa cum afirma oficialii agentiei, lucrarile la noua mansarda au īnceput īn luna mai, dintr-o necesitate de spatiu a grupului Ogilvy a carei echipa, spun reprezentantii sai, a crescut īn ultmii 2 ani.

Folosit pāna nu demult, spune agentia, drept spatiu de depozitare, procesul de restaurare al podului din Grigore Alexandrescu readuce circuitului de lucru al companiilor Ogilvy & Mather si OgilvyOne un spatiu al carui caramizi amintesc de Micului Paris de altadata.


PUBLICITATE: