MosCraciun.ro a tras sania la Vodanet. SmartBuy-uri Fericite!
Duminca, 10 Decembrie 2006

MosCraciun.ro a tras sania la Vodanet. SmartBuy-uri Fericite!

(AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Stiati ca, daca ati fost cuminti, puteti sa-i scrieti lui Mos Craciun si online, în România, nu numai în Laponia? Cu siguranta cea mai populara vedeta de sezon, Mos Craciun nu putea sa ramâna fara sanie locala, pardon, site local, pe domeniul Ro. MosCraciun.ro devine probabil si cea mai importanta vedeta înregistrata online de catre, poate stiti sau ati ghicit deja, Vodanet Media.

Si cine putea sa puna la treaba una dintre cele mai tari vedete de sezon daca nu o companie cu activitate pe internet “inspirata” în aceasta directie si care are experienta în trimis DVD-uri , pardon cadouri, la domiciliu? Pentru cei care nu stiu, compania Vodanet a mai dezvoltat si serviciul de închiriere si cumparare DVD cu livrare la domiciliu, Videomax.ro .

Pe lânga MosCraciun.ro, compania cu activitate pe internet condusa de Vlad Stan mai detine în portofoliul sau de publisher branduri precum, acasa.ro, ele.ro, imagoo.ro, bloombiz.ro, smartbuy.ro .

Sania Mosului, trasa de SmartBuy.ro

Ca sa primiti si cadouri de la Mos mai trebuie sa trimiteti si o adresa de mail a unei persoane unde puteti sa fiti verificati daca ati fost cuminti. Cadoul urmeaza sa vina nu cu sania trasa de reni, asa cum probabil v-au adormit povestile bunicii, ci cu SmartSania trasa de SmartBuy.ro, magazinul online de unde a fost convins sa-si faca Mosul cumparaturi, se pare în exclusivitate, la Vodanet.

“Echipa lui Mos Craciun îi va trimite un mail persoanei respective ca aceasta sa ateste daca ai fost sau nu cuminte”, ne mai asigura împuternicitii mosului, care probabil ca împacheteaza deja ceva ravase undeva prin Laponia, pentru viitoarele cadouri care vor veni cu sania lui MosCraciun.ro.

Spiridusii de la Vodanet nu se rezuma însa numai la cadouri. Ei vin si cu Bucate de sarbatori, retete pentru masa traditionala de Craciun, secrete culinare care ajuta, spun spirido-bucatarii, la prepararea piftiei de porc, a sarmalutelor, cârnatilor, tobei dar si la prepararea cozonacilor, a placintelor poale în brau si a romburilor cu nuca, ori te învata cum sa pregatesti pâinea de casa si chiar vinul  pentru Craciun. Am putea spune ca spiridusii lui MosCraciun.ro, de la Vodanet, aduc aproape orice, mai putin Craciunite, daca nu cumva le-am dat deja ideea, acum.

Mos mai tânar ca acum un an

Cu activitate înca de anul trecut când înregistra, potrivit trafic.ro un numar de 52.000 de vizitatori unici în luna decembrie si aproape 160.000 de pagini vizitate, MosCarciun.ro a fost sufocat de caldurile din vara când doar 800 de vizitatori unici abia daca îi mai trageau sania pe uscat. Acum MosCraciun.ro este însa mai tânar ca acum un an si, conform Trafic.ro, are deja pe saptamâna aproape 30.000 de vizitatori si aproximativ 200.000 de pagini vizitate.

Putem spune asadar ca MosCraciun.ro devine poate cea mai mare vedeta între vedete înregistrate pe domeniul .ro de catre Vodanet, cu siguranta pentru a spori veniturile din publicitate si cele din serviciile online vândute de compania cu activitate pe internet. Si asta fara sa fie nevoie de vreun acord de înregistrare a domeniului, tocmai din Laponia. A fost suficienta dorinta de a gasi cât mai multi "copii cuminti ".

SmartBuy-uri Fericite!

MosCraciun.ro a tras sania la Vodanet. SmartBuy-uri Fericite!


PUBLICITATE: