Media On lanseaza si oficial Euro Lider
Marti, 19 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Trustul de presa Media On a lansat si oficial pe piata mass media romaneasca saptamanalul Euro Lider. Dupa cum declara editorii sai, avand un concept inedit in peisajul media romanesc, Euro Lider este prima publicatie dedicata exclusiv promovarii liderilor romani în context european si a liderilor europeni în raporturile cu Romania.

Revista are o distributie nationala in orasele cu peste 50.000 de locuitori. Oficialii Euro Lider mai precizeaza ca pana in prezent peste 2.500 de companii romanesti de top sunt abonate la aceasta revista. Pretul unei pagini de publicitate este de 2,999 EUR

“Lansata de curand in capitala comunitatii europene, Bruxelles in prezenta a numeroase personalitati reprezentative pentru Comunitatea Europeana, publicatia Euro Lider se lanseaza oficial astazi si in capitala Romaniei, Bucuresti”a declarat Daniel Apostol, Director de Proiect Euro Lider. “Euro Lider reprezinta un concept si o abordare unica pe piata media romaneasca, fiind in acelasi timp o sursa credibila de informare si un sustinator permanent al integrarii societatii romanesti pe parcursul celor 622 zile ramase pana la momentul aderarii tarii noastre in Uniunea Europeana”.

Misiunea Euro Lider este de a sustine valorile si proiectele cu care Romania isi poate castiga un loc important in cadrul Comunitatii Europene. Din punct de vedere al continutului editorial, publicatia prezinta povestile de succes ale liderilor romani care, prin actiunile si atitudinea lor, contribuie la modernizarea si europenizarea societatii romanesti. De asemenea, Euro Lider propune numar de numar cele mai interesante topuri in care sunt implicati lideri romani, indiferent de domeniul in care s-au consacrat: politica, economie, cultura, stiinta, mass media.

“Adesea ne intrebam ce face Europa pentru Romania. Euro Lider ne propune sa aflam ce poate face Romania pentru Europa, cum pot deveni romanii lideri europeni, care este locul Romaniei in Comunitatea Europeana si cine este in masura sa il castige” a mai spus Apostol. Seful de proiect de la Media On mai spune ca “O comunitate este recunoscuta prin liderii sai. Pentru a afla cine sunt liderii unei natiuni, purtatorii sai de imagine si valoare, intr-o era a globalizarii, un prim gest de apropiere de o tara sau cultura este un motor de cautare pe Internet” . Evenimentul de lansare  a fost intitulat chiar “Euro Lider – motor de cautare pentru lideri”.

Trustul de presa Media On editeaza titlurile Banii Nostri, Invest Romania, Insight Tarom, Constructor, si anuarele  “Cei mai puternici 66 de romani”, “40 de milionari sub 40 de ani”, “Ghidul investitorului la bursa”. Media On este de asemenea organizatorul a peste 200 de Conferinte Economice la nivel National si a 50  conferinte internationale organizate in ultimii 10 ani in Europa, America de Nord si Asia, sub genericul FORUM INVEST.


PUBLICITATE: