Internetics recunoaste ca i-a murit Internetul
Vineri, 05 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian toma)

Internetics recunoaste ca i-a murit Internetul. Inscrierile in festival se prelungesc pana la 8 octombrie, anunta un comunicat remis presei de organizatori, pe ultima suta de metri a termenului limita de primire a lucrarilor.

Ceea ce nu spune comunicatul, dupa cum sustin surse din piata, pentru AdPlayers, este ca „inscrierile la Internetics 2007 se prelungesc pana luni, 8 octombrie, orele 20.00 din cauza unor defectiuni tehnice care au afectat site-ul www.internetics.ro in perioada 4-5 octombrie”, defectiuni recunoscute in final de catre organizatorii competitiei de la Millenium Communications.

Potrivit acelorasi surse, oficialii competiei sustin ca perioada in care site-ul Internetics a intampinat probleme tehnice a coincis cu ultimele 2 zile de inscriere in competitii, intrerupand astfel procesul de inscriere.

Cu alte cuvinte, Internetics vrea sa recupereze cele doua zile cand, dupa cum spun clientii, a ramas „fara Internet” si n-a  mai putut sa inghita lucrari. Inscrierile, au mai anuntat organizatorii, se vor mai putea face atat in timpul zilelor de 6 si 7 octombrie, cat si in data de 8 octombrie pana la orele 20.00.

Nu putem decat sa ne aducem aminte cu placere de primele pagini in lucru ale competitiei (foto sus), atunci cand s-a dat startul festivalului in care, dupa cum spune sloganul,  „Internetul este mai viu ca niciodata”.

Probabil ca si paginile in lucru vizibile dupa startul inscrierilor au fost posibile tot din cauza unor probleme tehnice.


PUBLICITATE: