Holmes Report lanseaza o noua intrecere regionala. Competitia de PR Sabre Awards Africa.
Marti, 03 Ianuarie 2017


sursa: Africa Newsroom 

adplayers. info

Holmes Report si African Public Relations Association (APRA, www.AFPRA.org), lanseaza prima editie a competitiei Africa Sabre Awards. Intrecerea a dat deja start inscrierilor si asteapta lucrarile pana la 9 ianuarie, respectiv 6 februarie a.c., cu taxe aditionale. Castigatorii urmeaza sa fie cunoscuti in cadrul unei gale de premiere ce va fi gazduita in luna mai a.c., la Marrakesh, in Maroc.

Cu intreceri regionale care au loc in America de Nord, EMEA, Asia-Pacific, America Latina si Asia de Sud, castigatorii regionali ai Sabre Awards sunt eligibili sa participe la Global SABRE Awards, competitie ce recunoaste cele mai bune campanii de PR din peste 5000 de intrari din intreaga lume. Ca parte a regiunii EMEA, castigatorii African Sabre Awards vor participa in competitia globala in toate categoriile de concurs.

“Am remarcat in ultimii ani campanii exceptionale din Africa, in cadrul competitiei regionale EMEA, ceea ce dovedeste ca acestea sunt depotriva strategice, creative sau eficiente comparativ cu cele provenite din cele mai importante piete europene. A venit timpul ca Africa sa aiba propria competitie pentru a vedea cat mai multe astfel de lucrari”a motivat, Paul Holmes (foto), presedintele competitiei, lansarea Sabre Awards Africa.

Mai mult in PR, Festival


PUBLICITATE: