Dragos Novac spune ca "Roblogfest este despre cultul lui Novac"
Duminca, 04 Martie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

“Roblogfest este despre cultul lui Novac”, este concluzia postata de Dragos Novac -  unul din initiatorii festivalului blogurilor RoBlogFest, dupa o scurta discutie în care subsemnatul a înteles sa explice unele concluzii ce îi apartin doar domniei sale referitoare la materialul AdPlayers publicat sub titlul "Initiativa si a Suporterilor RoBlogFest!”  (http://unapezi.fourhooks.com/).

AdPlayers îi mai multumeste domnului Dragos Novac pentru onoarea de a promova pe cel mai influent blog al RoBlogFest o revista care nu a contribuit la campania de promovare a festivalului, în conditiile în care o lista impresionanta de bloguri a ramas necunoscuta pentru eforturile de promovare ale RoBlogFest. (http://unapezi.fourhooks.com/general/art4806841028/).

În loc sa multumeasca suporterilor RoBlogFest pentru publicitate gratuita, în urma materialului AdPlayers, oficialul RoBlogFest a preferat sa decline invitatia la drept la replica, în cazul în care acesta îsi considera lezate interesele si a optat ca,  în urma lecturii articolului si discutiei cu editorul de la AdPlayers, sa posteze propriile concluzii pe singurul blog din România în care se îndreapta referintele “despre RoBlogfest”.

Materialul AdPlayers care mai recunoaste ca RoBlogFest este cea mai importanta competitie a blogurilor, semnala printre altele faptul ca bloggerii care au acceptat postura de “Suporter RoBlogFest” prin care promovau gratuit festivalul, au fost “omisi” de la o trecere în revista într-o lista de multumiri pentru efortul depus în promovarea RoBlogFest.

Suporterii RoBlogFest, pe AdPlayers

Întrucât pagina “despre RoBlogFest” din blogul festivalului (roblogfest.ro) nu face trimitere decât la blogul domnului Dragos Novac, iar, în viziunea AdPlayers, festivalul este si rodul mai multor suporteri RoBlogFest ramasi necunoscuti “initiatorului” festivalului, îi invitam pe cei care cred ca publicarea suporterilor ar putea fi interesanta sa ne trimita liste cu suporteri ai RoBlogFest spre publicarea în AdPlayers.

Estimari de audienta saptamânala ale blogurilor Suporter RoBlogFest ar putea fi si ele de un real interes nu numai celor interesati de festival ci si celor care ar putea decide includerea blogurilor în strategiile de promovare online ale unor marci, asa cum se întâmpla deja pe câteva titluri din blogosfera româneasca.

Suporter cu 20.000 de suporteri!

Si pentru a veni în sprijinul afirmatiei ca blogurile suporter au jucat un rol important dar nerecunoscut în promovarea festivalului citam din trafic.ro numai audienta unuia dintre blogurile Suporter RoBlogFest ar putea sa va faca o imagine despre ce înseamna audienta livrata RoBlogFest. Potrivit trafic.ro, blogul lui Zoso (zoso.ro) înregistreaza mai mult de 20.000 de vizitatori unici si peste 75.000 de pagini vizitate pe saptamâna!

Suporterii RoBlogfest sunt asteptati pe info@adplayers.ro.

Pâna atunci va lasam sa savurati propunerea a unui cititor al jurnalului de referinta "despre RoBlogFest" legat de viitorul nume al competitiei blogurilor: Novaciada!


PUBLICITATE: