Debit Direct EuroLine - Vodafone se comunica direct clientilor
Joi, 03 August 2006

( AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro)

Euroline Retail Service si Vodafone România au anuntat ca începând cu 1 august, clientii operatorului de telefonie mobila si posesorii cardurilor de credit EuroLine si EuroLine Style au la dispozitie serviciul Direct Debit, lansat în parteneriat de catre cele doua companii.

Instrumentul de plata permite clientilor Vodafone si posesorilor de carduri emise de Euroline Retail Service plata direct de pe card a facturilor de telefonie mobila emise de Vodafone România.

Dupa cum afirma pentru AdPlayers oficialii ambelor companii, proiectul a fost dezvoltat din dorinta ambelor parti de a veni în întâmpinarea nevoilor clientilor lor si ca informarea asupra beneficiilor acestui nou mod de plata se va face în mod direct de catre cele doua companii.

Prin intermediul Direct Debit, detinatorilor de carduri EuroLine si EuroLine Style li se faciliteaza achitarea facturii Vodafone Romania prin plata lunara automata a acesteia direct din contul lor de card. Transferul banilor în contul Vodafone Romania este asigurat în mod direct si gratuit de catre Euroline Retail Service. Posesorii cardurilor EuroLine si EuroLine Style platesc doar cheltuielile evidentiate în extrasul de cont al cardului lor de credit. În plus acestia pot alege sa plateasca facturi chiar si pentru mai multe numere de telefon.

Accesul la serviciu se face în urma unui formular de “Acord de Debit Direct” alaturi de actele suplimentare necesare, care poate fi transmis prin fax sau e-mail, la sediul Euroline Retail Service sau prin prezentarea la orice sucursala Bancpost.

AdPlayersFile  Euroline Retail Service, Vodafone România

Debit Direct EuroLine - Vodafone se comunica direct clientilorPotrivit companiei, Euroline Retail Service  este lider pe piata cardurilor de credit din România, cu peste 400.000 de carduri  Euroline si Euroline Style emise în ultimii doi ani.

Euroline Retail Service este membru al grupului bancar Eurobank EFG, lider pe piata din Grecia în ceea ce priveste  creditele de consum,  administrarea fondurilor mutuale, investitiilor bancare, tranzactiilor bursiere si asigurarilor de viata. 

Grupul Eurobank EFG detine o pozitie de top si pe pietele din Europa Centrala si de Sud-Est în care este prezent - Bulgaria, România, Serbia-Muntenegru si Polonia, iar din 2006 a intrat si pe piata bancara din Ucraina si Turcia.

Debit Direct EuroLine - Vodafone se comunica direct clientilorVodafone România, o divizie a Vodafone Group Plc., înregistra la data de 30 iunie 2006, conform oficialilor operatorului de telefonie mobila, un numar de 6.735.094 de clienti.

Cea mai mare comunitate mobila din lume, potrivit executivilor companiei, Vodafone are divizii în 27 de tari si retele partenere în alte 33 de tari. Compania ofera o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date si are, în prezent, 186.8 de milioane de clienti din întreaga lume.


PUBLICITATE: