Clio Awards 2010 prelungeste inscrierile pana la 26 februarie
Marti, 16 Februarie 2010
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Clio Awards prelungeste inscrierile pana la 26 februarie. Festivalul de publicitate se va desfasura intre 26 si 27 Mai, la New York. In competitie pot participa lucrari aparute in perioada 1 ianuarie 2009, pana la 31 Martie 2010. 

Foindat in 1959 de Ross Wallace, Clio Awards este unul dintre cele mai recunoscute festivaluri de publicitate din lume. Apoarut nitial pentru a premia publicitatea americana, festivalul de publicitate the CLIO Awards s-a extins in 1965 la lucari internationale, ajungand astazi la poeste 19.000 de intrari anual, din care 65% din afara Statelor Unite.

In fiecare an, CLIO Awards este locul de intalnire a unei medii de 115 oameni de creatie de frunte din 65 de tari ale lumii, care judeca lucrari inscrise cu 7 jurii distincte. Recunoscut drept unul dintre cele mai rigide procese de selectie, in finala ajung doar 10% din numarul de inscrieri, si doar 3% sunt premiate. In final, doar 1% dintre inscrieri sunt distinse cu cate un Gold Clio Awards, statuile de aur ale festivalului.

Inscrierile se pot face pe clioawards.com

Categoriile de concurs sunt urmatoarele: 
Billboard, 
Content & Contact, 
Design, 
Direct Mail
Innovative Media
Integrated Campaign
Interactive
Poster
Print
Radio
Strategic Communications/Public Relations
Television/Cinema/Digital
Student.


PUBLICITATE: