Cannes Lions a dat start inscrierilor
Vineri, 01 Februarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Perioada febrila pentru companiile specializate in servicii de marketing si comunicare care vor sa-si arate „muschii” la Cannes Lions. Festivalul de publicitate a dat start inscrierilor in editia din acest an.

 

Cannes Lions 2008 vine cu mai multe noutati. Una dintre ele ar fi sectiunea Design Lions, care va recompensa excelenta in Identitate de Brand si Identitate de Corporatie (Corporate & Brand Identity) si Packaging Design. O alta noutateo reprezinta noile categorii infiintate in sectiunea Film Lions: Internet film, Mobile film, Integrated Film si Alte Proiectii (de exemplu solutii digitale outdoor sau  branded content TV).

 

Pentru cei care nu au deja lucrari eligibile in concurs, vestea buna ar fi ca a mai ramas inca destul timp pentru a le fabrica. Festivalul de publicitate considera drept eligibile toate lucrarile aparute in perioada 01 Martie 2007 -  30 Aprilie 2008. Asadar, companiile care nu au inregistrat performante notabile in servicii de marketing si comunicare produse pana astazi, mai au 3 luni sa demonstreze acest lucru. 

Mai multe informatii privind inscrierile in festival pot fi accesate pe site-ul CannesLions.


PUBLICITATE: