„Ai auzit?” ca InfoPro se aude pe 35% din Romania
Joi, 14 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Din aceasta saptamana, InfoPro se face auzit si in Constanta (pe 96,2 FM) si Oradea (pe 107,6 FM). „O data cu lansarea in Constanta si Oradea, InfoPro se face auzit de aproape 35% din populatia tarii” spun reprezentantii retelei cu acoperire nationala.

„Ai auzit?” ca InfoPro se aude pe 35% din Romania

„Pana la sfarsitul anului, InfoPro va pune stapanire pe alte patru zone importante ale Romaniei cu stiri, corespondente, transmisii live, exclusivitati si, nu in ultimul rand, multa muzica buna” mai spun reprezentantii postului.

InfoPro: Tarife Publicitate Rate Card (lista), luni-vineri „Ai auzit?” ca InfoPro se aude pe 35% din Romania Lansat pe 1 decembrie 2004, postul de radio InfoPro a reusit ca in numai patru luni sa acopere peste 30% din suprafata totala a Romaniei. Primul oras in care s-au facut auzite programele de infotainment ale InfoPro a fost Bucurestiul, pe (97,9FM). De la inceputul lunii martie, InfoPro a ajuns, pe 99,6 FM de la Brasov la Giurgiu, de la Buzau la Alexandria si de la Sighisoara la Urziceni, facand inca 4 milioane de romani sa ciuleasca urechile.

PUBLICITATE: