Zitec a fost inclusa de Google Cloud pe lista primilor 9 parteneri Recommendations AI din lume
Marti, 05 Mai 2020

 Credit: Zitec 

,,Cu totii ne dorim o experienta de cumparaturi cat mai simpla si relevanta, iar prin acest sistem integrat de recomandari castiga atat cumparatorul, care identifica mai usor produse pe placul sau, cat si comerciantul caruia ii cresc semnificativ vanzarile printr-o promovare personalizata in timp real, la preturi optimizatea declarat Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec.

AdPlayers. info

Din luna aprilie 2020, Zitec, lider pe piata de IT & digital marketing din Romania, a fost recunoscut oficial de catre Google Cloud drept unul dintre primii parteneri de integrare Recommendations AI la nivel global care pot implementa solutia Google, anunta compania. Astfel, afacerile care activeaza in comertul online pot accesa Recommendations AI prin intermediul Zitec, cu o implementare rapida in mai putin de o luna, solutia urmarind obtinerea de rezultate rapide de crestere a vanzarilor.

Recommendations AI este o solutie de Inteligenta Artificiala dezvoltata de Google, care permite companiilor dezvoltarea unui sistem avansat de recomandari pe baza unor modele de Machine Learning de ultima generatie. Solutia se adreseaza in principal companiilor care activeaza in industria de retail, oferind clientilor acestora sugestii personalizate de produse, in functie de preferintele individuale. Aceste recomandari relevante pentru fiecare client pot fi promovate in timp real prin toate canalele de comunicare ale magazinului online: web, mobile, e-mail si multe altele.

Anuntata public in 2019, Recommendations AI este disponibila in prezent in versiune beta cu acces doar prin intermediul partenerilor listati de Google Cloud, care pot realiza implementarea pentru clientii lor. Solutia poate fi personalizata pe baza diverselor scenarii de recomandari sau obiective de business, nu este necesara experienta anterioara in utilizarea tehnologiei Machine Learning sau a altor sisteme de recomandari, iar planul de costuri este unul simplu – companiile platesc numai pentru numarul de recomandari afisate.

“Suntem onorati sa ne regasim pe lista scurta a partenerilor de incredere ai Google Cloud in ceea ce priveste integrarea Recommendations AI, o solutie inovatoare si deosebit de eficienta in retailul modern. Cu totii ne dorim o experienta de cumparaturi cat mai simpla si relevanta, iar prin acest sistem integrat de recomandari castiga atat cumparatorul, care identifica mai usor produse pe placul sau, cat si comerciantul caruia ii cresc semnificativ vanzarile printr-o promovare personalizata in timp real, la preturi optimizatea declarat Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec.

,,Dezvoltam de 17 ani solutii pentru clienti importanti din intreaga lume, iar asta ne-a permis sa avem in permanenta acces la cele mai noi tehnologii si sa acumulam o expertiza relevanta in implementarea acestora, un avantaj competitiv rar pe piata locala”, a adaugat oficialul companiei.

Potrivit Google, primele rezultate de la retaileri din intreaga lume care au integrat Recommendations AI indica imbunatatiri semnificative, multi dintre acestia obtinand o crestere de pana la 90% a ratei de click (CTR – click-through rate)

“Vivre este o companie care s-a nascut din pasiunea pentru tehnologie si care a crescut an de an urmarind inovatia la fiecare pas. Am gasit in Zitec un partener cu experienta si acelasi entuziasm pentru aceasta cultura a inovatiei. Cu Recommendations AI avem libertatea sa experimentam cu scenarii de recomandari care vin in ajutorul clientilor nostri, carora le oferim o sursa de inspiratie pentru a alege din cele peste 150.000 de produse disponibile zilnic pe vivre.ro. Am inregistrat o crestere de 15% a tranzactiilor obtinute din recomandari de produse, urmand sa extindem atat scopul, cat si numarul experimentelor” a declarat Mihai Iova, Head of Product Vivre, cel mai mare magazin online de mobilier, textile si decoratiuni din Europa Centrala si de Est, unul dintre clientii pentru care Zitec a implementat Recommendations AI.

Zitec are o experienta de 17 ani in dezvoltarea de solutii software si servicii de digital marketing pentru clienti  din intreaga lume, livrand de-a lungul timpului peste 400 proiecte in 15 tari de pe trei continente. Compania are o expertiza recunoscuta in utilizarea solutiilor cloud inca din anul 2007, fiind in prezent partener certificat al Google Cloud, Microsoft Azure si Amazon Web Services, dar si experienta extinsa in dezvoltarea de proiecte de e-commerce, fiind singura companie romaneasca Partener Magento si unic furnizor in Romania al platformei de solutii e-commerce in cloud VTEX.

Mai mult despre Zitec

Mai mult in Business, Digital, Interactive


PUBLICITATE: