Premiera in publicitatea din Romania! Primele spoturi TV in video streaming live prin Media Direct.
Vineri, 12 Noiembrie 2010


Publicitate in videostreaming de programe

Antena 3 Live - http://www.antena3.ro/live.php

Realitatea TV Live - http://webtv.realitatea.net/live

Antena 3 Inregistrari - http://inregistrari.antena3.ro/

Realitatea TV, Filmul gratuit al lunii - http://filme.realitatea.net

Antena 3, Filmul gratuit al lunii - http://video.antena3.ro

Prima TV, Filmul gratuit al lunii - http://welovemovies.ro

( AdPlayers, Iulian Toma ) 

Administrate de regia Turn Digital, avand playere media si un sistem de expunere a spoturilor TV in video streaming online puse la punct de Media Direct, si beneficiind de suportul de distributie al semnalului asigurat de grupul Direct One SA, primele spoturi TV in video streaming online au inceput deja sa apara pe site-urile canalelor media. 

Spre exemplu, daca accesati astazi inregistrarile de pe Antena3.ro, veti vedea primele astfel de spoturi TV in video streaming. La fel daca veti intra pe webtv la realitatea.net live, precum si filmele gratuite de pe cele 3 site-uri – primatv.ro, realitateatv.net sau antena3.ro .

Primele marci in videostreamingul programelor TV: Cappi, Nestea si Jacobs

Primele campanii lansate de Media Direct in video streaming sunt derulate pentru marcile Cappy, Jacobs sau Nestea, conturi de media administrate de agentiile de media McCann Erickson (Universal McCann) si Starcom Media Vest Group, dar lucrurile nu se opresc aici. Acestea sunt doar primele marci si agentii media intrate in spatiul digital.

„Perioada campaniilor este de o luna, si au inceput deja sa se deruleze” a afirmat pentru AdPlayers, Bogdan Zaman (foto), CEO Turn Digital, regia care administreaza publicitatea in video streaming. „Estimam ca la final, fiecare dintre marcile de mai sus vor avea cel mai probabil cateva milioane de vizualizari si terminale conectate, de pe care se vor accesa filmele si programele live si inregistrate in video streaming online.”

„In spatele platformei de video streaming Media Direct si a sistemului de livrare de publicitate in video streaming sta munca sustinuta si mai ales inovatia continua, de cativa ani de zile, a lui Corneliu Ticu, Manager General al Media Direct, si a echipei sale, precum si suportul neconditionat al lui Marian Pantazescu, CEO al Direct One” mai afirma Bogdan Zaman.

"Viitorul va fi al spoturilor video in online"

Din informatiile AdPlayers, pe langa marcile de mai sus, si alte agentii si clienti importanti cum ar fi OMD si Vodafone si-au exprimat interesul pentru spoturile in video streamingul online al canalelor unde playerele media si distributia programelor in Internet sunt asigurate de platforma Media Direct, prin distributia de date a Direct One.

„In prima faza ne pozitionam intre bannere online si TV, dar viitorul va fi al spoturilor video in online”, a declarat pentru AdPlayers Corneliu Ticu, Director General la Media Direct.

„Singurul lucru pe care il mai avem de facut este ca, in cateva luni de zile, sa putem spune si structura demografica a publicului, si respectiv sa planificam o campanie pentru un anumit public tinta. Deocamdata, in raportarile de media ale campaniilor, rezultatele se vad pentru fiecare stream video de continut in parte”.

Sistemul de ad-delivery al MEDIAdirect este construit astfel incat sa nu deranjeze publicul care doreste sa vizualizeze un material video de doua ori, ci livreaza de la o marca doar un singur spot per ID, si doar o singura data la 6 minute. (nota redactiei: ID=computer / utilizator individual, IP-urile pot ascunde in spate unul sau multe computere; ID-ul ofera o contorizare mult mai precisa).

Unde puteti vedea publicitatea in vedeo streaming de programe tv online astazi?

Iata si site-urile pe care puteti vedea premiera spoturilor TV pre-roll in video streaming-ul online din publicitatea romaneasca. Si nu uitati ca este posibila situatia in care, incercand toate link-urile de mai jos, unul dupa altul, timp de 6 minute sa nu vedeti acelasi spot, daca l-ati vizionat deja o data.

Antena 3 Live - http://www.antena3.ro/live.php

Realitatea TV Live - http://webtv.realitatea.net/live

Antena 3 Inregistrari - http://inregistrari.antena3.ro/

Realitatea TV, Filmul gratuit al lunii - http://filme.realitatea.net

Antena 3, Filmul gratuit al lunii - http://video.antena3.ro

Prima TV, Filmul gratuit al lunii - http://welovemovies.ro

Mai mult in Media, Business


PUBLICITATE: