Pozitia Spoon, Next si Propaganda in "blocajul de plati aparut ca urmare a unor datorii vechi ale unuia dintre clientii ARM"
Miercuri, 02 Noiembrie 2011
 (AdPlayers, Iulian Toma)

Contactati de catre AdPlayers, reprezentantii agentiilor  Spoon, Next si Propaganda care impreuna cu Odyssey Communication au format polul de media ARM arata ca trei dintre agentiile din structura de media asociativa „si-au preluat momentan activitatile pe companiile proprii urmand ca la inceputul anului urmator sa-si reia colaborarea intr-o companie de buying cu o noua structura juridica”, avand ca motiv „blocajul de plati aparut ca urmare a unor datorii vechi ale unuia dintre clientii ARM”.

Mai jos pozitia completa a agentiilor:

"Pentru fluidizarea relatiei cu furnizorii, trei dintre agentiile care au constituit ARM si-au preluat momentan activitatile pe companiile proprii urmand ca la inceputul anului urmator sa-si reia colaborarea intr-o companie de buying cu o noua structura juridica. Motivul scurtei intreruperi este blocajul de plati aparut ca urmare a unor datorii vechi ale unuia dintre clientii ARM.

Next, Spoon si Propaganda le multumesc furnizorilor pentru intelegere si flexibilitate si ii asigura ca au toata sustinerea lor pentru continuarea colaborarii si pe viitor. ARM este o grupare de agentii de publicitate Romanesti care cumuleaza bugetele de media ale unora dintre cele mai cunoscute companii independente de comunicare si care are drept misiune sa asigure competitivitate din punct de vedere buying clientilor din portofoliu.

Ca brand de pool de media buying ARM va continua sa existe, chiar daca din punct de vedere al actionarilor vor aparea mici diferente. Membrii fondatori ARM intentioneaza sa-si creasca vizibilitatea si sa atraga in acest pool si alte agentii independenta Romanesti care impartasesc aceeasi viziune de business".

Semnat de reprezentantii Spoon / Next /  Propaganda

Mai mult in Business


PUBLICITATE: