Spoon Media
Spoon Media
Claudia Chirelescu, Director General, Spoon
Spoon a început în 2003 ca o agenţie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-şi serviciile către o agenţie de comunicare digitală şi media.

Obiectivul Spoon este să combine experienţa de analişti de date cu expertiza în gestionarea comunicării pe platformele digitale (Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, Twitter, LinkedIn etc) şi să livreze rezultate măsurabile clienţilor.

Spoon abordează mediul digital prin identificarea corectă a segmentelor de audienţă cu care doresc să interacţioneze brandurile în fiecare platformă digitală în parte, propune mecanisme de abordare şi conţinut specific fiecărei platforme, alături de setarea şi urmărirea în timp real a obiectivelor de comunicare şi a investiţiilor media cu garantarea obiectivelor de business.

Spoon întelege noua paradigmă din marketing şi triunghiul content-audienţă-canal, optimizează comunicarea în timp real şi urmareşte în permanenţă rezultatele.

În mediul digital contextul contează cel mai mult iar momentul de consum al informaţiei determină relevanţa mesajului de brand către audienţă.

Fiecare platformă de comunicare digitală are propriile ei particularităţi şi acest lucru determină abordarea creativă şi tipologiile de obiectivele pe care le poţi urmări.

Oferim în permanenţă suport clienţilor pe parcursul implementării campaniilor de comunicare, împartăşim cu ei noutăţile din industrie şi împreună testăm abordări noi pentru a înţelege reacţiile şi a ne plia pe preocuparile audienţei.”Claudia Chirilescu-Spoon

Servicii

ANALIZĂDATE
Analiza datelor este esenţială în dezvoltarea strategiei şi optimizarea bugetelor de media. Concluziile trase din analiza datelor influenţează în mod direct creaţia. Noi analizăm datele în timp real şi oferim feedback clientului şi echipei de creaţie.

STRATEGIE CU VALOARE ADAUGATĂ
Bugetele investite în media trebuie să producă rezultate în business. De aceea este nevoie de optimizare dinamică. Mediul online iţi permite să testezi cu uşurinţă diverse direcţii creative iar noi încurajam clienţii sa aibă o abordare centrată pe consumator, să identifice din interacţiunea cu acesta cât mai multe insight-uri şi să le exploateze în abordarea creativă.

NEGOCIERILE DAU PUTERE BUGETELOR
Ne place să fim proactivi în negocierile pe care le facem în numele clientilor. Suntem transparenţi în relaţia cu partenerii, clienţii şi furnizorii, pentru că vrem să construim relaţii durabile şi de încredere.

MEDIA PLANNING
MEDIA BUYING
PROGRAMATIC BUYING
PERFORMANCE MARKETING& LEAD GENERATION
COMMUNITY MANAGEMENT
SOCIAL MEDIA STRATEGY
SOCIAL MEDIA CONTENT
SOCIAL MEDIA ACTIVATION
REMARKETING
Spoon Media
Tip companie:
Media Buying / Planning
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Aleea Modrogan nr. 18, ap 3, interfon 3, Bucuresti, sector 1
Tel.:
+4021313 66 30
E-mail:
Website:
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
Decembrie, 2003
Afilieri:
-
Cifra de afaceri:
  • 2008: 4,2 mil euro
*Estimarea companiei, in EUR la cursul mediu
Team / Echipa
Numar angajati:
7
Business:
Mihaela Ganea, Head of Digital
Public Relations:
Claudia Chirilescu
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti:
Delaco, Heidi Chocolate, Therme Bucuresti, PepsiCo (7Up, Mirinda, Evervess), Givenchy, Integral Educations, Lurpak, Milkana, Litomove, Mollers, Stada, Profi, bauMax, Farmec, Promenada, Actavis, Cosmote, Kaufland, Praktiker, Medicover, Montebanato, Paravion, Happy Tour, Holcim, Adesgo.
Local Grup/Companie mama:
-