Fost sef FBI vine la Bucuresti pentru Siguranta Organizationala, Cibernetica si Internationala
Vineri, 21 Octombrie 2016

Congresul International „Mind Over Technology” isi propune sa aduca in atentia specialistilor si a persoanelor interesate de domeniu, importanta factorului uman in diferite arii de actiune, legatura intre unicitatea fiecarui individ ca perceptie, abordare a realitatii si comportamentul uman

adplayers. info

Jim Harris fost sef al sectiunii Contraterorism si al Departamentului de Operatiuni Internet al FBI si Senior ofiter de legatura la Departamentul de Securitate Interna pentru Divizia Cyber a FBI vine la Bucuresti la „Mind Over Technology”, Congres de Siguranta Organizationala, Cibernetica si Internationala care va avea loc miercuri, 26 octombrie, la World Trade Center / Pullman Bucharest la initiativa Zivac Group si Belac Academy. Evenimentul se adreseaza atat specialistilor in siguranta organizationala si cibernetica dar si oamenilor de decizie din mediul public si privat preocupati de siguranta organizatiilor.

Co-fondator al Eunomic Inc, o companie din SUA, care se ocupa de securitate cibernetica, Harris vine in Romania alaturi de multi alti specialisti internationali si romani in servicii intelligence si de securitate electronica la un eveniment ce isi propune sa aduca in atentia specialistilor si a persoanelor interesate de domeniu, importanta factorului uman in diferite arii de actiune, legatura intre unicitatea fiecarui individ ca perceptie, abordare a realitatii si comportamentul uman. Speakerii prezenti la eveniment vor sublinia si importanta relatiei intre institutii, guvern si domeniul privat va fi dezbatuta in comunicarile.

Experti de talie internationala invitati la Mind Over Technology

Dr. Roberta Bruzzone, psiholog criminalist si specialist in criminologia de investigatie, Marta Reina, INTERDOCPOL, sef departamentul politiei din aeroportul Barcelona din Spania, Dr. Mirco Turco, psiholog, expert in psihologia muncii si organizatiilor specializat in criminologie aplicata si hipnoza.  Dr. Leliana Valentina Parvulescu, psiholog specialist in psihologie aplicata in securitate si siguranta Nationala, Dr. Igor Vitale, specialist  in analiza comportamentala si FACS (Facial Action Coding System). Federico Toschetti, expert in managementul dezastrelor si in psihologia urgentelor Prof. Univ. Dr. Darius Turc, director Centrul de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne.

Prof. Univ. Dr. Adrian Streinu Cercel, membru titular al Academiei Romane de Stiinte, membru al Academiei de Stiinte Medicale din New York, Prof. Dr. Alexandru Rafila expert pentru OMS si NATO in domeniul sanatatii publice, Prof. Univ. Dr. Tudorel Butoi, psiholog criminalist, Dr. Cristian Andrei

neuropsihiatru, presedinte fondator al Institutului de Relatii Umane, Av.Bogdan Cioflan, specialist in criminalistica si drept penal, Pierre Guez consultant social media marketing, Cosmin Alexandru Parvulescu consultant IT sisteme de gestiune a situatiilor de urgenta, software si training in managementul securitatii, Flavia Merlan Guez, consultant neuromarketing, comunicare, strategii de dezvoltare pentru afaceri, Teodora Dobre si  Dr. Valentin Nicula cercetatori in cadrul Institutului National de Studii de Intelligence al Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul.

Congresul este moderat de Prof. Univ. Dr. Cristian Troncota, prof. universitar, titular la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, conducator de doctorat la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” si de Dr. Toma Campeanu, CEO al Asociatiei Nationale pentru Securitatea Sistemelor Informatice.


Mai multe despre Congresul Mind Over Technology, pe site-ul evenimentului

Mai mult in Business, Eveniment


PUBLICITATE: