Exclusiv: Spectacular a dat in judecata Metrorex. Urmatorul termen: 15 iulie.
Miercuri, 08 Iulie 2015
 

adplayers. Iulian Toma

Spectacular, compania care a castigat licitatia de reprezentare a spatiului de publicitate de la Metrou in piata de media in anul 2011, a dat in judecata regia autonoma Metrorex S.A pentru blocarea derularii activitatii si contractului de asociere privind publicitatea in statiile de metrou.

Adplayers a fost astazi prezent la primul termen care s-a judecat pe fond, incepand cu ora 8.30, la Judecatoria Sectorului 1 in Dosarul cu nr. 80156/299/2015. In absenta reprezentantilor Metrorex, sedinta de judecata s-a desfasurat doar in prezenta avocatilor si delegatilor companiei Spectacular, urmatorul termen fiind stabilit pentru 15 Iulie 2015. Actiunea in instanta de astazi este cea rapida. Din informatiile adplayers, Spectacular ar utiliza trei cai de atac in justitie.

Potrivit unor surse apropiate procesului, compania Spectacular solicita regiei Metrorex sa isi indeplineasca obligatiile pe care si le-a asumat prin contractul de asociere in participatiune rezultat in urma licitatiei privind reprezentarea publicitatii pe piata de media, concurs care a avut loc in anul 2011.

Pe langa reprezentarea pe piata de media de catre Spectacular, regia Metrorex a anuntat public la mijlocul lunii mai a.c. intentia de a contracta si direct de pe piata de media proiecte speciale de publicitate. Decizia a fost comunicata printr-o informare de presa care a surprins dealtfel intreaga piata de media care contracteaza spatiul de publicitate Metrorex prin compania Spectacular.

Potrivit unui consultant juridic, Metrorex nu poate contracta spatii de publicitate pe piata de media decat prin reprezentantii legal desemnati in baza unor licitatii transparente, concursuri in urma carora companiile isi asuma obiective de vanzari si termene de plata a comenzilor de publicitate.

Din informatiile adplayers, la doar o luna si jumatate de la comunicarea publica a intentiei de a vinde si direct proiecte speciale, Metrorex ar fi anuntat reprezentantii de vanzari Spectacular dublarea preturilor de publicitate a acestor proiecte.

Mai mult in Licitatii
Reglementare, OOH, Outdoor, Indoor, 


Pe aceeasi tema:

Bomba in publicitatea Metrorex. Exclusiv adplayers.

Bomba zilei. Publicitatea la Metrou, blocata. Spectacular da in judecata Metrorex. Exclusiv.


PUBLICITATE: