Cu o lungime de 330 m, cel mai lung tobogan pe apa vine la Bucuresti cu un buget de 200.000 de euro
Vineri, 26 August 2016


Cu o lungime de parcurs pe apa de 330 m si avand 3 culoare,  evenimentul are loc pe 27 si 28 august intr-un decor urban absolut spectaculos: pe Calea 13 Septembrie, pe panta situata langa Casa Poporului.

adplayers. Iulian Toma

Organizatorii si sponsorii City Wave, fac cel mai lung tobogan pe apa din Bucuresti va avea loc pe 27 si 28 august intr-un decor urban absolut spectaculos: pe Calea 13 Septembrie, pe panta situata langa Casa Poporului. Cu o lungime de parcurs pe apa de 330 m si avand 3 culoare,  evenimentul are un buget de 200.000 de euro, potrivit unor surse apropiate evenimentului.

 Organizat si in alte metropole din intreaga lume, la Bucuresti slide show-ului este organizat de consortiul format din agentiile de comunica Artvendo si Media Concept Store. Contactati de catre adplayers, Mihaela Paduraru, unul din managerii de proiect de la Media Concept Store, nu a comentat valorea bugetului, dar a precizat ca acesta va fi acoperit atat din intrari cat si din sponsorizari. 

Cu un pret der vanzare de 35 de lei, organizatorii  estimeaza intre 15.000 si 20.000 de bilete, care vor fi vandute pe diferite intervale orare pentru a evita aglomerarea unor intervale de timp ale zilei. Acestea sunt 09:30-12:30, 13:00-16:00, 16:30-20:30 Prin achizitionarea unui bilet, cumparatorul se obliga sa accepte si sa respecte regulamentul evenimentului, disponibil pe www.citywave.ro/regulament.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, MagazinulMuzica, Reteaua SAY SHOP, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la MetrouUnirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), MagazineleIQBoxsiUman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toatatara). Online accesul la City Wave mai poate fi platit cu cardul, Paypal, pefactura abonamentului de telefonie si servicii de comunicare Vodafone, Orange, sau ramburs cu plata cash prin Fan Curier, oriunde in tara, dar si prin OP.

 Mai mult in Eveniment, Business


PUBLICITATE: