Condusa de Ioana Mucenic si avand o echipa de 22 de oameni, Minio Studio isi mareste managementul cu Calin Ionescu, Head of Accounts.
Miercuri, 20 Iunie 2018
 

Credit: Minio / PR

Condusa de Ioana Mucenic, CEO, si avand o echipa de 22 de oameni, agentia de comunicare integrata Minio Studio isi mareste echipa de management cu Calin Ionescu, Head of Accounts, care se alatura lui Paul Cotor – Head of Creatives, Cristianei Pana – Head of Strategy si Anei Velea – Head of Operations.

 

adplayers.info

Minio Studio isi mareste echipa de management odata cu trecerea in functia de Head of Accounts a lui Calin Ionescu. Din aceasta pozitie, Calin Ionescu se alatura Ioanei Mucenic – CEO, lui Paul Cotor – Head of Creatives, Cristianei Pana – Head of Strategy si Anei Velea – Head of Operations.

Condusa de Ioana Mucenic, cu 14 ani de experienta in servicii de marketing,  agentia de comunicare integrata Minio are in prezent o echipa de 22 de oameni, cu expertize diferite in servicii de comunicare. Printre clientii agentiei se numara companii de top, precum Avon, Carrefour, Hasbro, Jacobs Douwe Egberts, JYSK Romania, Milupa, Mondelez, Novartis, Reckitt Benckiser, Sandoz, Tefal, Tymbark.

„Minio Studio este pe locul 33 in topul Forbes al agentiilor de publicitate din Romania, in doar doi ani de la infiintare. Avem o echipa in crestere rapida, acum la 22 de oameni talentati” spune Ioana Mucenic, CEO Minio. „Expansiunea noastra este foarte rapida si asta e ceea ce isi doreste orice antreprenor. Dar, mai mult decat cifrele de business, sunt importanti oamenii – clientii, colegii, partenerii, furnizorii. Calin preia rolul important de a crea legaturi puternice, umane si profesionale, intre toti acestia”.

Noul Head of Accounts

Calin Ionescu a intrat in echipa Minio in primavara lui 2017 ca Account Manager, aceasta fiind prima lui experienta in cadrul unei agentii de publicitate. Calin si-a construit anterior o experienta solida in marketing si comunicare in companiile Hochland si Macromex, unde a evoluat pana la pozitia de Brand Manager.

 „Minio are o cultura orientata catre oameni – human-centric. Rolul meu este sa dezvolt aceasta cultura, atat intern, cat si extern. Pe de o parte, este important sa regandim felul in care lucram alaturi de clientii nostri, ale caror provocari s-au schimbat teribil in ultimii ani” spune Calin Ionescu.

„Pe de alta parte, suntem intr-o industrie ce trepideaza si trebuie sa tinem pasul, iar asta inseamna multa comunicare interna si constant learning & re-learning. Avand ambele perspective – de client si de agentie, cred ca voi reusi sa construiesc multe poduri noi si sa sustin dezvoltarea culturii organizationale a agentiei”, mai adauga el.

Din pozitia de Account Manager la Minio Studio, Calin a gestionat cu succes campanii pentru clienti precum Systane, JYSK sau Tefal.

Mai mult despre agentia Minio 

Mai mult in Business, Advertising Full Services, Agentii de Publicitate, PR, 

 


PUBLICITATE: