Minio Studio
Minio Studio
Minio Studio, Echipa de Managament
Condusa de Ioana Mucenic, cu 14 ani de experiență in servicii de marketing, agentia de comunicare integrata Minio are in prezent o echipa de 22 de oameni, cu expertize diferite in servicii de marketing si comunicare.

Printre clienții agenției se numără companii de top, precum Avon, Carrefour, Hasbro, Jacobs Douwe Egberts, JYSK România, Milupa, Mondelez, Novartis, Reckitt Benckiser, Sandoz, Tefal, Tymbark.

„Minio Studio este pe locul 33 în topul Forbes al agențiilor de publicitate din România, în doar doi ani de la înființare. Avem o echipă în creștere rapidă, acum la 22 de oameni talentați. Expansiunea noastră este foarte rapidă și asta e ceea ce își dorește orice antreprenor. Dar, mai mult decât cifrele de business, sunt importanți oamenii – clienții, colegii, partenerii, furnizorii. Călin preia rolul important de a crea legături puternice, umane și profesionale, între toți aceștia”, a adăugat Ioana Mucenic, CEO Minio.
Minio Studio
Tip companie:
Advertising / Full Service / Integrated
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
3 Alizeului, Bucharest
Tel.:
0751.265.500
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
advertising, full services, integrated
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
2015
Afilieri:
-
Team / Echipa
Numar angajati:
22
Business:
Ioana Mucenic, CEO
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti:
Avon, Carrefour, Hasbro, Jacobs Douwe Egberts, JYSK România, Milupa, Mondelez, Novartis, Reckitt Benckiser, Sandoz, Tefal, Tymbark.
International Grup/Companie mama:
-
Local Grup/Companie mama:
Independenta
Limba:
English