Agentia condusa de Bogdan Enoiu da in judecata Consiliul Concurentei
Joi, 09 Octombrie 2014
 adplayers. Iulian Toma
 
Agentia de publicitate condusa de Bogdan Enoiu, companie care a fost sanctionata cu cea mai mare amenda, datorita si celei mai mari cifre de afaceri, da in judecata Consiliul Concurentei. McCann Erickson contesta in instanta decizia consiliului pentru amenda primita in valoare de peste 700,000 euro: 
 
"B.V. McCann-Erickson contesta si respinge categoric decizia Consiliului Concurentei din 2 octombrie de a amenda agentia noastra pentru practici neconcurentiale" afirma oficialii companiei conduse de Bogdan Enoiu, pentru adplayers. "Nu suntem singurii nedreptatiti, insa noi, fiind cea mai mare agentie de pe piata, cu cea mai mare cifra de afaceri, am primit si cea mai mare amenda, chiar daca procentul aplicat a fost de fapt, cel mai mic. Avem convingerea ca acuzatia Consiliului Concurentei este nedreapta, iar decizia incorecta, si o vom contesta in instanta".
 
"Suntem cea mai mare agentie de comunicare din tara si ne-am construit reputatia pe baza expertizei profesionale, integritatii si bunei credinte cu care facem afaceri de peste 20 de ani. Suntem o companie dedicata corectitudinii si ne vom implica si in continuare in initiative care urmaresc autoreglementarea industriei de media si a practicilor de lucru aplicate in acest domeniu", se mai arata in pozitia agentiei remisa adplayers.

Mai mult in Concurenta
 
Sunt dezamagita si consternata Carmen Lixandru, MediaCom, despre decizia Consiliului Concurentei
 Carmen Lixandru, sefa agentiei MediaCom(WPP), companie de media ce deruleaza anual volume de zeci de milioane de euro in piata de publicitate este dezamagita si consternata de decizia Consiliului Concurentei
 
 
Florescu: Investigatia Consiliului Concurentei este urmarita de Comisia Europeana si Ambasada SUA
 Presedintele UAPR spune ca asociatia va ataca in instanta decizia Consiliului Concurentei. Investigatia este urmarita de Comisia Europeana, Departamentul Comercial al Ambasadei SUA la Bucuresti, EACA 
 
 
 

PUBLICITATE: