"Sunt dezamagita si consternata" Carmen Lixandru, MediaCom, despre decizia Consiliului Concurentei
Vineri, 03 Octombrie 2014

Carmen Lixandru, Managing Director, MediaCom Romania (Group M, WPP):
“Sunt dezamagita si consternata de decizia Consiliului Concurentei cu privire la investigatia din industria media" 


adplayers. Iulian Toma

Carmen Lixandru, Managing Director al agentiei MediaCom Romania, parte a grupului de media Group M (WPP), companie ce deruleaza anual volume de zeci de milioane de euro in piata de publicitate, este consternata de decizia Consiliului Concurentei (CC) din 2 octombrie in urma careia 11 agentii, inclusiv MediaCom, sunt sanctionate cu amenzi de peste 3 Milioane de euro.

“Sunt dezamagita si consternata de decizia Consiliului Concurentei cu privire la investigatia din industria media, comunicata pe 2 octombrie" afirma Carmen Lixandru, pentru adplayers. " Cred ca membrii comisiei au interpretat in mod eronat informatiile pe care le-au avut. Suntem o companie cu principii solide de etica, am avut si vom avea in continuare o pozitie transanta pentru orice practici netrasparente aparute in business-ul nostru si asteptam acest lucru de la toti participantii din industria media".

"Deocamdata, tot ce am vazut a fost comunicatul de presa al Consiliului Concurentei si nu avem alte detalii privind motivarea acestei decizii. Prin urmare vom astepta publicarea ei si, in functie de aceasta, vom contesta in instanta concluziile investigatiei.”

Cum a fost primita in piata de media si publicitate decizia Consiliului Concurentei de a sanctiona cele 11 agentii in urma acuzatiilor de practici impotriva concurentei? Urmariti in continuare adplayers care investigheaza decizia Consiliului Concurentei in piata de media.

Opiniile agentiilor de media recunoscute in zeci de tari ale lumii pentru bunele practicile comerciale in privinta amendarii celor 11 agentii cu peste 3 Milioane de euro precum si deciziile ce se impun le puteti urmari in seria de articole Concurenta

Mai mult in Business
 

PUBLICITATE: