De la marketing si comunicare Ringier si Edipresse, Sorin Lucaci a intrat in PR, organizare de evenimente culturale si actorie
Luni, 19 Martie 2018
 

De la marketing si comunicare Ringier si Edipresse, Sorin Lucaci (foto) a intrat in PR, organizare de evenimente culturale si actorie. Credit: Editura Herald

De curand, fostul marketing Ringier si Edipresse a terminat lucrul la cea de-a saptea carte si repeta asiduu pentru rolul Pompiliu din piesa de teatru Unde este autorul?, o adaptare dupa textul lui Ion Baiesu, spectacol ce se va desfasura pe 26 martie si 4 aprilie la Teatrul de Arta Bucuresti.

adplayers. info

Marketingul si comunicarea facuta ca la carte este o trambulina spre multe alte pasiuni si profesii care aduc implinire personala si profesionala. O dovedeste un om care, de la marketing si comunicare in grupurile Ringier si Edipresse, a intrat ulterior in serviciile de PR, organizare de evenimente culturale la Editura Herald, tabere educationale si culturale pentru elevi si actorie la Scoala de Teatru Qfeel.

Sorin Lucaci a lucrat multi ani in industria media, in marketing si comunicare. A lucrat la doua grupuri mari de presa, Ringier si Edipresse, promovand reviste economice dar si reviste glossy, organizand gale de excelenta: Gala premiilor revistei Capital, evenimentele aniversare Viva!, Elle si Avantaje, Femeia Anului si campanii cu multe premii. De cativa ani buni activeaza in industria cartii cu proiecte frumoase la activ: Caravana Cartii Bookland, Pasaport pentru cultura, Te asteptam in librarie.

Acum este PR si organizator de evenimente culturale pentru Editura Herald. In acelasi timp, relatia lui cu cartea este una mult mai speciala. Face mai mult decat sa promoveze lectura in scoli, si cartile de intelepciune si spiritualitate sacra din portofoliul editurii pentru care lucreaza la evenimente, emisiuni radio si tv. Este poet cu sase carti publicate si un audiobook de versuri, Lumea ca un spectacol de pantomima.

A terminat lucrul la cea de-a saptea carte si repeta asiduu pentru rolul Pompiliu din piesa de teatru Unde este autorul?, o adaptare dupa textul lui Ion Baiesu, spectacol ce se va desfasura pe 26 martie si 4 aprilie la Teatrul de Arta din Bucuresti. Printre proiectele culturale de care se mai ocupa Sorin Lucaci, se numara si taberele educationale si culturale 365.ro pentru elevi.

”Cititi, lectura va dezvolta din punct de vedere uman, spiritual, deveniti mai creativi, mai buni, va imbogatiti imaginatia, viata” este mesajul lui  Sorin Lucaci catre tinerii cu care interactioneaza.

„Sunt multi copii, multi tineri care citesc si nu ar fi ok sa generalizam faptul ca tinerii nu citesc” spune Sorin Lucaci, pentru adplayers. „Un alt sfat, de data aceasta, pentru mass media, pentru presa si pentru parinti: “promovati cititul, promovati cartea, puterea exemplului functioneaza intotdeauna”.

Lucaci: „Fara emisiuni de cultura, fara campanii de promovare a lecturii, ramanem tot printre codasii Europei in ce priveste achizitia de carte si obiceiul de a citi"

„Fara emisiuni de cultura, fara campanii de promovare a lecturii, cum a fost “Te asteptam in librarie!”, proiect initiat de Editura Herald, dar si alte multe campanii de sustinere a scrisului si a lecturii, fara toate acestea, ramanem tot printre codasii Europei in ce priveste achizitia de carte si obiceiul de a citi” mai spune omul de marketing si comunicare al Editurii Herald.

Psiholog, pasionat de teatru, psihologie, mindfulness, istorie, filosofie, literatura, ezoterism, traditii spirituale, Sorin Lucaci promoveaza si coordoneaza tabere culturale si educationale pentru elevi si, de asemenea, este invitat in scolile din Bucuresti si din tara sa le vorbeasca elevilor despre importanta lecturii.

A participat de-a lungul anilor la foarte multe emisiuni radio/tv si a avut propria emisiune la un post tv bucurestean. A absolvit Facultatea de Psihologie-Sociologie a Universitatii Hyperion din Bucuresti. A publicat volumele: Revolta ingerilor, In burta grasa a pestelui de duminica, Ghilotina cu miros de scortisoara, Victime colaterale, Oameni de unica folosinta, Tramvaiul 16 si alte legende urbane.

Mai mult in Media, Carte, Entertainment, 


PUBLICITATE: