Reteaua MOL Romania a fost atrasa partener in Raliul Perla Haghitei 2018
Luni, 09 Iulie 2018

Credit: RaliulHarhitei.ro

adplayers. info

Raliul Perla Harghitei 2018, etapa a cincea a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2018 se anunta ca fiind cel mai important eveniment de motorsport al acestei veri. Calitatea organizarii, numarul mare de spectatori prezenti la fiecare editie si aprecierile din partea publicului si a concurentilor au atras anul acesta un nou partener, respectiv MOL Romania.

„Lumea motorsportului ne este aproape prin specificul activitatii noastre si ne bucuram sa fim parteneri ai unui eveniment important din cadrul Campionatului National de Raliuri 2018” a declarat Levente Borvíz, Head of Retail MOL Romania. „ Aceasta competitie sportiva inseamna performanta, pasiune si curaj, elemente pe care si noi le integram in activitatea noastra, zi de zi. Astfel, am dezvoltat o gama de carburanti de inalta calitate, cu proprietati imbunatatite, care asigura o curatare mai eficienta a motorului, concomitent cu o protectie de durata”.

„Carburantii MOL EVO sunt cel mai potrivit partener pentru acest tip de competitii intense in care masina trebuie sa performeze impecabil. Le uram succes participantilor si, cu siguranta, vom asista la un eveniment memorabil”, a mai spus oficialul Mol Roimania.

Raliul Perla Harghitei conteaza ca etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2018, a Campionatului National de Raliuri pentru Vehicule Istorice Dunlop 2018, a Campionatului National Rally 2 Dunlop 2018, si este organizat in conformitate cu Codul Sportiv International FIA 2018 si cu Regulamentul Sportiv pentru Raliuri Regionale FIA 2018.

Intrecera este organizata cu sprijinul Consiliului Judetean Harghita, Primaria Odorheiu Secuiesc, Pirmaria Lueta si al partenerilor: Perla Harghitei, MOL Amigo&Intercost, Toyota prin Eurocar Trading, Vikink, I.M.S., FAN Courier si a celorlalti parteneri Omniasig, Mastertent, Hotel Tarnava, Viaduct, Dancea&Asociatii, Septimia, Color Metal, Brother, VIP GSM, Skorpion Trans, L-Design, MG 400 KFT, FUL HUS KFT. Parteneri media ai evenimentrului sunt Motor Clasic Magazin, hargitanepe, autorally, rallymax, rallymagazin, uh.ro, Kiss FM, Star Radio, Prestizs Magazin etc.

„Toata suflarea automobilistica din zona asteapta cu nerabdare Raliul Perla Harghitei pentru a vedea maiestria pilotilor, si pentru a lua contact cu masinile de curse in parcul service. Suntem pregatiti sa oferim spectatorilor impreuna cu sportivii un show pe cinste mai ales cu proba superspeciala Arpad  Dietrich care anul aceasta are o configuratie noua, mai frumoasa, iar pentru sportivi mai relaxanta si totodata mai tehnica. Va asteptam cu drag la Odorheiu Secuiesc si in judetul Harghita pe probele speciale.” Csaba Ferencz, Presedinte Club Maxx Racing, organizator al raliului

Desfasurat in plina vara, intr-o zona de munte bogata in paduri si izvoare de apa minerala, Raliul Perla Harghitei atrage in fiecare an zeci de mii de spectatori care vin sa se bucure de spectacolul sportiv, dar si sa petreaca un weekend de neuitat in natura. Pozitionarea geografica in centrul tarii, probele speciale cu multe zone deschise, posibilitatile oferite publicului de a urmari sectoare lungi si combinatii de viraje spectaculoase fac din acest raliu unul dintre cele mai apreciate de catre spectatorii sositi din toate colturile tarii.

Unul dintre raliurile de traditie ale Romaniei, ajuns acum la editia cu numarul 26, Raliul Perla Harghitei se desfasoara intre 13 si 14 iulie pe un traseu 100% de asfalt avand cartierul general in municipiul Odorheiu Secuiesc.

Pentru editia 2018, origanizatorii au pregatit un traseu cu o lungime totala de 417km, din care 122km distanta de parcurs a probelor de clasament. Sunt in total 12 probe de clasament din care 6 probe speciale distincte, fiecare dintre ele oferind concurentilor, dar si publicului zone deosebit de spectaculoase.

„Obiectivul meu este sa trec cu bine de acest raliu, m-am acomodat cu masina si sper sa ma apropii si mai mult de limita, desi a fost mai greu decat mi-am imaginat. Vreau sa ma tin aporoape de locurile bune.” a spus cunoscutul campion Titi Aur.

Mai multe informatii legate de progamul evenimentului pot fi accesate pe www.raliulharghitei.ro

Mai mult in Sponsorship, Parteneriate si Achizitii, 


PUBLICITATE: