GMP ar putea lucra pentru Basescu
Vineri, 20 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Dupa rezultatul votului de ieri privind procedura de suspendare a Presedintelui din Parlament, dar cand inca nu era cunoscuta pozitia acestuia privind demisia, intrebat de catre AdPlayers cum ar raspunde daca i s-ar propune sa lucreze din nou pentru Basescu, Felix Tataru (foto) – Managing Director la GMP, a raspuns “Probabil ca da”.

GMP este agentia de publicitate care a lucrat in ultimele campanii pentru Traian Basescu, incepand cu campaniile la Primaria Capitalei si terminand cu campania pentru Alegerile Prezidentiale din 2004.

Unul din mesajele GMP semnate in campania fostului candidat la Presedintie - “Pun totul pe o singura carte” era legat chiar de relatia sa cu legea fundamentala a tarii – Constitutia Romaniei (sursa: gmp.ro).

Ieri, pe site-ul basescu.ro care, potrivit trafic.ro, inregistra un numar de aproximativ 12.000 de vizitatori si peste 30.000 de pagini vizitate, Traian Basescu este infatisat tot cu Constitutia Romaniei in mana. De data aceasta insa mesajul lui era: “Dragi Romani, aveti incredere nu cedez! Va multumesc ca sunteti alaturi de mine!”.

Basescu.ro a fost unul din instrumentele folosite si in campania pentru alegerile prezidentiale din 2004 si a fost semnat de compania cu activitate pe internet Webstyler (webstyler.ro) condusa de Bogdan Nitu.


PUBLICITATE: