Zitec digitalizeaza Credit Europe Bank. Noua platforma digitala a bancii
Joi, 04 Aprilie 2019

 

“Suntem deja la al treilea proiect dezvoltat alaturi de echipa Credit Europe si ne bucuram sa ii putem sustine in procesul de digitalizare si tehnologizare a institutiei prin lansarea platformei de prezentare a bancii Credit Europe, dar si a unui nou instrument de gestionare interna a campaniilor de generare lead-uri pentru brandurile proprii - CardAvantaj & OptimoCard”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO al Zitec.

adplayers. info

Credit Europe Bank a relansat de curand website-ul institutiei dezvoltat de Zitec, lider pe piata de IT din Romania. Pe langa designul prietenos si interfata usor de utilizat, intuitiva, noul portal, pe care clientii bancii il pot accesa la  www.crediteurope.ro, anunta reprezentantii de comunicare. 

“Suntem deja la al treilea proiect dezvoltat alaturi de echipa Credit Europe si ne bucuram sa ii putem sustine in procesul de digitalizare si tehnologizare a institutiei prin lansarea platformei de prezentare a bancii Credit Europe, dar si a unui nou instrument de gestionare interna a campaniilor de generare lead-uri pentru brandurile proprii - CardAvantaj & OptimoCard”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO al Zitec.

Potrivit comunicarii, noul website dispune de o serie de imbunatatiri vizibile, care vin in ajutorul miilor de clienti care acceseaza zilnic platforma de pe orice tip de dispozitiv: desktop, laptop, tableta sau smartphone. 


Odata cu relansarea noii platforme digitale, mai anunta reprezentantii de relatii publice, Credit Europe Bank isi propune sa deschida un nou capitol spre digitalizarea si tehnologizarea institutiei bancare. 

“Noul nostru website reprezinta un pas important ce marcheaza inceputul unei strategii axate pe dezvoltare digitala. Daca in 2016, alaturi de Zitec, relansam platforma www.cardavantaj.ro care s-a dovedit a fi un real succes, astazi, cu ajutorul partenerilor nostri traditionali Zitec, trecem la un alt nivel: relansarea website-ului www.crediteurope.ro, un portal ce capata acum noi valente pentru clientii nostri”, a declarat Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank.

Conform reprezentantilor bancii, dupa lansarea celor doua gadgeturi moderne (stickerele si bratarile contactless AVANTAJ2go si  OPTIMO2go) atasate cardurilor de credit CardAvantaj si OptimoCard, vor urma noi proiecte si dezvoltari ulterioare ce vor integra o componenta importanta de ordin digital. 

Fiind un proiect inceput pe cele mai noi versiuni ale framework-ului Symfony si PHP, noul website asigura cu succes nevoile de securitate ale bancii. Noile dezvoltari folosesc o metoda sigura de stocare locala, pe serverele proprii, evitandu-se orice bresa de securitate. 

In Romania, Credit Europe Bank asigura o gama larga de produse si servicii catre persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 47 de sucursale, agentii si puncte de lucru.

In anul 2018, Credit Europe Bank (Romania) SA a sarbatorit 25 de ani de prezenta pe piata locala. Cardul de credit CardAvantaj este unul dintre cele mai reprezentative produse ale bancii datorita beneficiilor propuse in premiera la momentul lansarii pe piata locala a cardurilor. 

Membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activa din anul 1993, cand a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial si Comercial, devenind Finansbank (in anul 2000), iar apoi, in 2007, in urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank Romania.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile bancii la adresele www.crediteurope.ro si www.cardavantaj.ro.

Lider pe piata IT din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre putinele companii romanesti certificata Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner si Google Cloud. 

In ultimul an, Zitec s-a clasat in Top 3 al celor mai apreciati angajatori din Romania, conform site-ului undelucram.ro si in “Topul companiilor din IT pentru care sa lucrezi” realizat de Revista BIZ. In 2018, serviciile livrate de Zitec clientului „PPT Preturi Pentru Tine” i-au adus acestuia premiul ”Client of the Year”, iar pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizata in topul agentiilor de digital din Romania conform Forbes. 

Un alt proiect de referinta Zitec, campania de donare de sange la birou lansata de companie la nivel national - #cei1024 - a fost premiata cu “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards si “CSR Program of the Year” la Galele ANIS din 2018 si 2019.

Mai mult despre Zitec,

Mai mult in Conturi, Digital, Interactive,


PUBLICITATE: