Zitec devine primul furnizor agreat din Romania al platformei de solutii e-commerce in cloud VTEX
Joi, 12 Septembrie 2019

 

Credit: Zitec / VTEX.com

Cu sediul central in Marea Britanie, platforma VTEX este la baza a peste 3.000 de magazine online, din peste 25 de tari, si este utilizata de branduri de top, precum McDonald’s, Walmart, Sony, Stanley Black&Decker, Motorola, Samsonite.

AdPlayers. Info

Zitec, lider pe piata de IT & Digital Marketing din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala, este, incepand cu luna septembrie, partener oficial VTEX, furnizor global al platformei unificate de comert pentru companii mari si una dintre cele mai importante platforme e-commerce din lume, potrivit IDC MarketScape si Gartner.

Cu sediul central in Marea Britanie, platforma VTEX este la baza a peste 3.000 de magazine online, din peste 25 de tari, si este utilizata de branduri de top, precum McDonald’s, Walmart, Sony, Stanley Black&Decker, Motorola, Samsonite. VTEX este prezenta in Romania incepand de anul trecut, deschiderea biroului local accelerand extinderea companiei in Europa Centrala si de Est.

Prin acest parteneriat, Zitec devine prima companie din Romania care va implementa platforma VTEX la clientii din piata locala.

„Avem o experienta vasta in proiecte e-commerce, cu expertiza pe mai multe industrii, pe diferite modele de business, pe tehnologii si platforme variate, ceea ce ne permite sa alegem cea mai buna solutie in functie de nevoile clientului. Ne propunem ca prin noul parteneriat cu VTEX sa oferim clientilor de e-commerce o noua solutie pentru a-i ajuta sa devina mai competitivi, care sa-i ajute in cresterea ratei de conversie si reducerea cheltuielilor operationale” a declarat Alexandru Lapusan (foto), CEO si Co-Fondator Zitec.

„Companie globala, VTEX ofera o solutie flexibila, complet adaptabila si sigura pentru companii mari si branduri de top, precum McDonald's, Walmart, Sony, Motorola, Samsonite si multe altele, in peste 25 de tari. Odata cu noul parteneriat cu Zitec, punem laolalta expertiza si cunostintele noastre si ale celui mai bun jucator din industria de profil din Romania, pentru a livra rezultate si mai bune mai multor clienti din piata locala”, spune Rafael Campos, Sales VP pentru Europa la VTEX.

Cu o experienta de peste 15 ani in dezvoltare de solutii de business, Zitec ofera in prezent servicii de e-commerce pentru clienti importanti din Romania, precum si din alte tari din Europa. In portofoliul recent al companiei se regasesc branduri precum Flanco, Altex, eMAG Romania si Bulgaria, Urban Monkey, Tech Con, Zonia sau LoveKnitting din UK.

Specialistii Zitec pe zona de e-commerce au expertiza pe mai multe platforme cunoscute in industrie, intre care Magento, Shopify, WooCommerce sau PrestaShop.

Pe langa parteneriatul cu VTEX, Zitec este si una dintre putinele companii romanesti certificata Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner, Partener Google si Google Cloud, precum si singura companie romaneasca Partener Magento Business.

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si servicii de digital marketing.

In ultimul an, Zitec s-a clasat in Top 3 al celor mai apreciati angajatori din Romania, conform site-ului undelucram.ro si in “Topul companiilor din IT pentru care sa lucrezi” realizat de Revista BIZ. In 2018, serviciile livrate de Zitec clientului „PPT Preturi Pentru Tine” i-au adus acestuia premiul ”Client of the Year”, iar pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizata in topul agentiilor de digital din Romania conform Forbes, in timp ce campania de donare de sange la birou lansata de Zitec la nivel national - #cei1024 - a fost premiata cu “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards si “CSR Program of the Year” la Galele ANIS din 2018 si 2019.

VTEX este singura platforma multi-tenant True Cloud Commerce™ pentru piata de ecommerce, bazata pe o infrastructura cloud flexibila, care genereaza rate de conversie mai mari, TCO scazut si ajuta la cresterea loialitatii clientilor fata de retaileri. Utilizarea VTEX SmartCheckout™, o tehnologie patentata de plata online fara parola, sigura si intuitiva, ofera o solutie superioara si fara cusur pentru comertul digital, o solutie unica complet adaptabila, unificata si care tine pasul cu asteptarile in continua schimbare ale clientilor.

Companiile care utilizeaza platforma VTEX inregistreaza o crestere medie de 54% a ratei de conversie si un nivel semnificativ redus de abandon al cosului de cumparaturi. Platforma VTEX ruleaza in peste 3.000 de magazine online, din peste 25 de tari, si este utilizata cu incredere de retaileri si branduri de top, precum: Sony, Walmart, McDonalds, Whirlpool, Coca-Cola, Lancôme, Pandora, Avon si LEGO.  Incepand cu anul 2017, VTEX a fost inclus in clasamentul Gartner Magic Quadrant pentru comert digital.

Mai multe informatii, pe http://www.vtex.com

Mai mult despre Zitec

Mai mult in Business, Digital, 


PUBLICITATE: