Zenith Media incheie socotelile cu Ursus Breweries. United Media a castigat licitatia?
Marti, 03 Martie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Ursus Breweries a incheiat socotelile cu Zenith Media, dupa 10 ani de colaborare intre cele doua parti, potrivit unor surse AdPlayers din piata de publicitate apropaiate agentiei Zenith Media. Contactata de catre AdPlayers, Maria Tudor (foto), managerul agentiei de media nu a comentat informatia.

Oficialii de comunicare Ursus Breweries nu au putut fi contactati pentru a oferi detalii privind agentia de media care va derula contul de media.

Nici United Media, agentia de media din grupul Ashley, si unul dintre finalistii licitatiei, nu a putut fi contactata pentru a comenta un posibil rezultat al procesului de selectie a agentiei de media pentru Ursus. Surse din piata au afirmat insa pentru AdPlayers ca agentia de media condusa de Dana Bulat ar urma sa administreze contul de media in urmatoarea perioada.

Desi neconfirmata la acea vreme, AdPlayers scria inca din prima parte a lunii februarie ca, potrivit unor surse din piata, United Media ar fi sarbatorit castigarea contului de media. Pe langa Zenith Media si United Media, in finala licitatiei a fost selectata si Media Investment, agentie de media din cadrul The Group, condus de Zoltan Szigeti.

Acesta din urma se pare ca isi disputa inca, prin The Media Partnership, pozitia de furnizor al agentiei United Media, conduse de Dana Bulat. Voci din piata de media mai spun ca managerul companiei din grupul Ashley l-ar fi ales pe Bogdan Enoiu ca furnizor al agentiei Mediatique, parte a grupului Tiriac, in care Dana Bulat este dealtfel si managing partner. 


PUBLICITATE: