Vodafone devine one stop shop de tehnologie si servicii in aria de retail, prin EasyTech
Miercuri, 06 Iulie 2022

 

Credit.Vodafone 

Noi game de produse IoT si gadgeturi devin disponibile in magazinele Vodafone, iar clientii vor beneficia si de servicii precum consultanta, buyback sau plata in rate. Clientii vor putea testa si achizitiona direct din magazin sau de pe Vodafone.ro/easytech de la televizoare, la produse audio, tablete, ceasuri inteligente si dispozitive conectate pentru locuinta, dar si trotinete electrice, purificatoare de aer, aspiratoare robot, sisteme Wi-Fi Mesh, accesorii, disponibile intr-o gama variata de pachete de servicii.

AdPlayers. Info

Vodafone lanseaza platforma comerciala EasyTech, care aduce o gama extinsa de produse atat in magazinul online, cat si in magazinele fizice, cu noi dispozitive, de la electronice si electrocasnice mici, la gadgeturi si solutii IoT, dar si noi servicii, in completarea pachetelor de comunicatii convergente existente, anunta compania.

Vodafone se transforma intr-o companie de tehnologie si in aria de retail

Potrivit informarii, clientii vor putea testa si achizitiona direct din magazin sau de pe Vodafone.ro/easytech de la televizoare, la produse audio, tablete, ceasuri inteligente si dispozitive conectate pentru locuinta, dar si trotinete electrice, purificatoare de aer, aspiratoare robot, sisteme Wi-Fi Mesh, accesorii, disponibile intr-o gama variata de pachete de servicii.

„Odata cu introducerea platformei comerciale EasyTech, transformarea Vodafone dintr-un operator de servicii de comunicatii electronice intr-o companie de tehnologie se concretizeaza si in aria de retail si vine ca raspuns la nevoile in continua schimbare ale clientilor” a spus Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone Romania.

,,Digitalizarea accelerata din ultimii doi ani a influentat profilul consumatorilor, acum mult mai orientati catre solutii integrate, constand in dispozitive plus servicii, perfect adaptate nevoilor individuale, dar si ale familiei si avand flexibilitate maxima la plata. Vodafone raspunde acestor nevoi, devenind partenerul de tehnologie pe care clientii se pot baza, atat acasa, cat si la birou” a mai spus oficialul Vodafone.

Clientii vor putea opta pentru numarul de rate dorit

Pentru prima data, clientii vor putea opta pentru numarul de rate dorit, un beneficiu disponibil in exclusivitate la Vodafone (inainte existand doar optiunea de 24 luni). Smartphone-urile, gadgeturile si produsele IoT vor putea fi achizitionate la abonament in 6, 12, 18, 24 sau 36 de rate, fara dobanda, indiferent de dispozitivul ales sau de tipul de abonament mobil.

Totodata, Vodafone completeaza serviciile de comunicatii convergente cu unele noi, precum asigurarea ecranului, consultanta in magazine si buyback. Astfel, pentru clientii care isi doresc un smartphone nou, Vodafone pune la dispozitie serviciul buyback, prin care isi pot inlocui dispozitivul vechi cu unul nou, cu o reducere mai avantajoasa la noua achizitie.

Telefoanele inteligente (smartphone) vor avea inclusa asigurarea de ecran, cu o inlocuire de ecran in primele 12 luni de la achizitie, pentru clientii noi care opteaza pentru un abonament incepand cu RED12 si pentru clientii existenti conform conditiilor campaniei.

Noile game de produse vor fi disponibile in magazinele fizice si online, clientii beneficiind de consultanta din partea expertilor Vodafone atat in alegerea celui mai potrivit model de dispozitiv sau serviciu, cat si de consultanta tehnica, in domeniul securitatii cibernetice si service pentru dispozitive, disponibile direct in magazin.

Lansarea EasyTech este sustinuta de o campanie de comunicare integrata, ce va rula pe TV, in cinema, la radio, outdoor, digital, social media si in magazine sub sloganul: „Ai maxim de tehnologie cu Vodafone EasyTech! Flexibilitate, cu rate si servicii cum vrei tu”. Mai multe informatii si detalii legate de pret pentru produsele si serviciile Vodafone sunt disponibile aici: www.vodafone.ro/easytech

Mai mult in Campanii, Business, Telecom


PUBLICITATE: