Vinde online de 500.000 EUR pe luna. Discounterul Zumzi vrea 10 Mil. EUR in 2012
Marti, 24 Ianuarie 2012



(adplayers, Iulian Toma) Discounterul online Zumzi tinteste vanzari de 10 Milioane de euro in 2012, a declarat pentru adplayers, Calin Fusu (foto), managerul si fondatorul Neogen, compania care controleaza afacerea. „O tinta destul de ambitioasa” completeaza oficialul.

Infiintata in toamna 2009, Zumzi SRL a fost cumparata de Neogen un an mai tarziu, la sfarsitul anului 2010. Neogen ii are in structura actionariatului pe Calin Fusu, Tiger Global, alti fondatori si angajati.

Potrivit managerului, afacerea de discounturi online vinde in prezent vouchere de jumatate de milion de euro pe luna in mai multe tari. “Vindem vouchere de circa 500.000 euro pe luna, in toate tarile”, completeaza executivul Neogen.

Calin Fusu nu a dezvaluit deocamdata detalii pentru toate pietele in care functioneaza zumzi, insa a precizat care dintre acestea sunt in fruntea vanzarilor. „Putem mentiona ca Romania si Serbia merg cel mai bine”, adauga executivul.

Cu un comision mediu de aproximativ 25%, potrivit managerului Zumzi, Bucurestiul domina vanzarile de vouchere din Romania. Printre orasele cu cele mai bune afaceri se numara Timisoara, Cluj, Brasov si Constanta, in timp ce Iasiul este dominat de un jucator local.

Mai mult in Business 


PUBLICITATE: