Tipareste de un sfert de secol. Cu 27,6 Mil.EUR anul trecut, Infopress Group vrea 32 Mil. EUR in 2015.
Luni, 11 Mai 2015
 adplayers. Iulian Toma

Tipareste de zeci de milioane de euro pe an de un sfert de secol. Cu peste 27 Mil. EUR anul trecut, Infopress Group vrea 32 Mil. EUR in 2015.

La aniversarea de 25 de ani de activitate, Miguel Peralta (foto), Presedinte Infopress Group si Operating Partner al GED Capital a afirmat ca Inforpress este “pe primul loc in topul tipografiilor din Romania, avand la nivel de 2014 o cifra de afaceri de 27,6 Mil. Euro si un estimat de 32 Mil. de Euro pentru 2015”.

“Punctele forte si valorile principale ale Infopress Group sunt clientii internationali, compania exportand in acest moment catre 14 tari, capacitatea mare si flexibila de tipar datorata celor opt echipamente performante de productie, focus special pe atentia oferita clientilor si o echipa de management excelenta”,  a mai spus Miguel Peralta

Cu peste 350 de angajati, compania Infopress Group este unul dintre cei mai importanti angajatori din Odorheiu Secuiesc. Compania a fost infiintata in anul 1990, avand ca principal obiect de activitate tiparirea ziarului local, devenind in anii ce au urmat o tipografie moderna,  specializata pe tiparul revistelor si publicatiilor comerciale de mare tiraj.

Astazi, 65% din cifra sa de afaceri este generata de clienti multinationali, mari editori si retaileri, destinatiile saptamanale si lunare fiind catre tari ca: Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Moldova, Olanda, Polonia, Slovenia, Slovacia si Spania.

„In utimii 25 de ani s-au schimbat investitori, mediul si caracteristicile afacerii, obisnuinte de consum si tehnologii, un sigur lucru a ramas insa neschimbat -  Infopress Group este si va ramane cea mai mare tipografie din Romania. Acest lucru este datorat clientilor, furnizorilor, investitorilor si echipei. Viitorul Infopress Group este prezenta sa pe pietele globale europene si locale, actionand ca o companie internationala.”, a declarat András Albert, Vice Presedinte Infopress Group.

Aniversarea de un sfert de secol a fost si un prilej de eveniment la Odorheiu Secuiesc. Sub deviza “De 25 de ani dam putere cuvintelor!”, compania  a aniversat la sfarsitul saptamanii trecute printr-un eveniment al portilor deschise la Odorheiu Secuiesc.

Mai mult in Business


PUBLICITATE: