THE NEW: Clientul stabileste fee-ul la prima campanie. Noua agentie de digital si creatie din familia MCCANNPR+ vine cu Chemistry BONUS.
Marti, 05 Octombrie 2021

 

Sub deviza “scratch that”, THE NEW promite o atitudine de digital punk si un model de business disruptiv, unde costurile variaza in functie de chimia client-agentie si de valorile comune. Chemistry BONUS pentru 2021: clientul stabileste fee-ul la prima campanie.

AdPlayers. info

THE NEW: Clientul stabileste fee-ul la prima campanie. Noua agentie din familia MCCANNPR+ vine cu Chemistry BONUS pentru 2021.

“E momentul sa privim inainte, pentru ca asta ne-a caracterizat dintotdeauna. MCCANNPR a fost mereu agentia care a stiut ca poate face mai mult. Acum 3 ani am formalizat un departament de creatie si unul de strategie care astazi numara in total peste 25 de oameni si redefinesc continuu produsul agentiei. Acum suntem aici pentru a accepta o provocare si a recunoaste o oportunitate. Pentru a primi in familie o noua agentie“ motiveaza aparitia noii agentii, Imola Zoltan, Managing Partner, MCCANNPR/THE NEW.

Scurt istoric

Acum 17 ani, MCCANNPR a aparut ca un raspuns curajos la o provocare. Performanta echipei in domenii ca FMCG, HEALTH, TECHNOLOGY, SPORTS&LIFESTYLE a redefinit departamente specializate care au devenit repere in industrie, conduse de leaderi pasionati de ceea ce fac si a caror energie a fost dintotdeauna motorul agentiei, spun autorii noii miscari.

Au urmat premii locale si internationale si un portofoliu de clienti leaderi in industriile respective. Proiecte regionale, globale, afilieri la retele internationale. Anul pandemiei a insemnat reinventarea modelului de business si consolidarea atat a ariilor de expertiza, cat si a echipei.

,,Cea mai creativa, dinamica si performanta agentie de PR din Romania are astazi un festival de muzica, premii la CANNES, IPRA, SABRE, GOLDEN DRUM, un departament de strategie, unul de creatie si ofera de 3 ani servicii integrate pentru clienti din toate ariile de business. Urmatorul pas firesc era formalizarea acestor noi arii de expertiza intr-o agentie de creatie si comunicare in mediul online.” motiveaza managementul, aparitia noii agentii.

THE NEW. Noua agentie de digital si creatie din MCCANNPR+

THE NEW este agentia de digital si creatie care largeste si aduce mai aproape orizontul catre care am privit in ultimii ani. O echipa din care fac parte oameni recunoscuti in piata pentru talentul si valoarea lor. Ei sunt acum parte din familie.

”THE NEW este agentia in care ne-am dorit dintotdeauna sa lucram. Nascuta din dragostea pentru idee, obsesia pentru craft si ceea ce eu numesc “frustrarile corecte”, THE NEW este raspunsul la indemnul “SCRATCH THAT”, insasi deviza noastra.” a completat Claudiu Dobrita, Executive Creative Director, MCCANNPR/THE NEW.

“Sunt atras de digital inca de cand abia incepusem ca programator intr-o agentie sinonima cu pionieratul in domeniu. La scurt timp dupa aceea, am devenit antreprenor, imi faceam agentia mea” adauga Ionut Ciobanu, Managing Director, THE NEW. ,,Aveam multa ambitie si obsesia lui “se poate mai bine”. 15 ani mai tarziu, echipa pe care am format-o este premiata pentru creativitate si eficienta si respectata de clienti si parteneri. Nu ne-am dat in laturi de la nicio provocare si am inceput fiecare proiect cu incredere unii in altii”.

,,Am venit sa pun umarul la THE NEW pentru oameni si pentru ce stiu ca putem face impreuna. Avem aceleasi valori, aceleasi ambitii, aceeasi energie. Faptul ca am ajuns pana aici este rezultatul viziunii noastre comune. Aceea de a lucra mai bine impreuna, de a avea mai multe specializari dar o singura cultura organizationala, cu accent pe oameni, pe talentul, rolurile si responsabilitatile lor: strategi, creativi, tech people sau project managers, impreuna formeaza cea mai hot echipa din oras”. a concis Ionut Ciobanu.

“Ne deschidem noi usi catre ATL si DIGITAL si intregim astfel o familie care cuprinde toate entitatile specializate, care vor lucra impreuna pentru un produs mai complex, mai competitiv. Si deschidem si noi larg usa clientilor care au curajul sa incerce ceva nou, cu un incentive: la prima colaborare, clientul beneficiaza de un fee preferential, o premiera pe piata din Romania - plateste exact cat crede ca valoreaza ideea. Suntem atat de increzatori, da”, incheie IMOLA ZOLTAN.

Mai mult despre THE NEW:

Link to MANIFESTO: https://youtu.be/SZ5NiI7se08

Link to WEBSITE: https://wearethenew.agency/

Mai mult in Business, Digital, PR, Antreprenoriat


PUBLICITATE: