Sprijin pentru primul pas in industria blockchain, estimata la 400 miliarde USD pana in 2025. Zitec lanseaza NFTaria, fabrica de NFT-uri la preturi fixe.
Joi, 24 Iunie 2021

”Popularitatea NFT-urilor a explodat incepand cu finalul anului trecut, iar experienta de peste 5 ani in proiecte dezvoltate pe tehnologia blockchain, castigata odata cu preluarea Under Development Office - una dintre cele mai populare companii de blockchain development din Europa, ne-a incurajat sa cream NFTaria. Astfel facem un alt pas inspre sustinerea companiilor pe drumul catre un viitor digital.”spune Alexandru Lapusan, CEO & Co-Fondator Zitec.

AdPlayers. info

Zitec, lider pe piata de IT & digital marketing din Romania, lanseaza NFTaria - fabrica de NFT-uri, pentru a sustine companiile sau persoanele fizice in procesul de creare si monetizare al unui NFT propriu, anunta compania.

NFT-urile sunt cea mai recenta directie din lumea criptomonedelor si a tehnologiei blockchain, reprezentand tokenuri non-fungibile (care nu poate fi inlocuit cu altul de acelasi fel, de aceeasi calitate si aceeasi cantitate, in cazul cand formeaza obiectul unei obligatii) care certifica si garanteaza dreptul de proprietate si autenticitate asupra artei sau a bunurilor digitale.

”Popularitatea NFT-urilor a explodat incepand cu finalul anului trecut, iar experienta de peste 5 ani in proiecte dezvoltate pe tehnologia blockchain, castigata odata cu preluarea Under Development Office - una dintre cele mai populare companii de blockchain development din Europa -, ne-a incurajat sa cream NFTaria. Astfel facem un alt pas inspre sustinerea companiilor pe drumul catre un viitor digital.”spune Alexandru Lapusan, CEO & Co-Fondator Zitec.

NFT-urile pot fi opere in exclusivitate, video-uri cu momente memorabile, GIF-uri, fragmente muzicale experimentale sau oricare alt bun non-fungibil. NFT-urile pot fi tranzactionate precum criptomonedele si, fiindca sunt editii limitate care pe viitor pot valora mai mult decat in momentul achizitiei, cererea pentru NFT-uri este in continua crestere.

Procesul de lansare a unui NFT este, insa, destul de complex. Desi crearea propriu-zisa a bunului digital nu este neaparat cea mai dificila parte, trebuie sa cunosti particularitatile platformelor de NFT-uri existente ca sa o poti alege pe cea care ti se potriveste. Iar cel mai important este sa intelegi cum functioneaza tehnologia de tip blockchain, ca sa poti dezvolta un smart contract (codul cu regulile de guvernare a NFT-ului pe blockchain) care te va ajuta sa iti digitalizezi arta in sine si ulterior, in procesul de monetizare.

Astfel, avand o experienta de peste 5 ani in proiecte dedicate blockchain, specialistii Zitec vin in sprijinul companiilor sau al persoanelor fizice care vor sa isi lanseze propriul NFT, chiar si pe platformele existente.

“NFT-urile au un potential interesant de a revolutiona piata de arta. Noua la Zitec ne place sa inovam si sa impingem limitele, motiv pentru care lansam NFTaria.ro, primul local one-stop-shop pentru dezvoltare de NFT-uri din Europa. Scopul nostru este simplu: artistii si agentiile care ii reprezinta sa poata veni la un “friendly local business”, care ii ajuta sa inteleaga, construiasca si lanseze NFT-uri, la preturi fixe, fara batai de cap.” a adaugat Stefan Gergely, Growth Lead al departamentului de mobile & blockchain din Zitec.

Printre clientii Zitec cu proiecte dezvoltate pe tehnologia blockchain se numara Aurus.io, un proiect de tokenizare de aur evaluat la 150M USD, Gibraltar Blockchain Exchange, Persona Airlines, Transavia Airlines sau Société Générale.

Mai mult despre ZITEC

Mai mult in Digital, Business, Antreprenoriat


PUBLICITATE: