Scoala IAA invita cursantii la modulele de Fundamentele Marketingului si Comunicarii si de Strategie de Marketing si Comunicare Digitala
Luni, 10 Septembrie 2018
 

Credit: Scoala IAA

adplayers.info

Școala IAA invita o noua serie de cursanti pasionati de marketing, strategie de brand si comunicare sa ia parte la unul dintre cursurile din aceasta toamna, anu nta reprezentantii de comunicare ai scolii.

Potrivit informarii remise adplayers, Scoala IAA ii invita pe cursanti la Modulul Fundamentele Marketingului si Comunicarii, ajuns deja la a-XVII-a editie cu inscrieri pana pe 14 septembrie si la Modulul Strategie de Marketing si Comunicare Digitala, ajuns la a-IX-a editie, cu inscrieri pana pe 21 septembrie.

Școala IAA pregateste accounti, strategi de brand, brand manageri care isi doresc sa inteleaga aprofundat procesele pe care le-au invatat in jobul de zi cu zi. In acelasi timp, cursurile se adreseaza si profesionistilor din domenii conexe, cum ar fi consumer research sau vanzari, antreprenorilor sau oamenilor mai tehnici, pentru care e important sa inteleaga intregul ecosistem de marketing si sa aiba o viziune de ansamblu.

Conform autorilor proiectului, Școala IAA este unul dintre cele mai apreciate proiecte ale International Advertising Association, in contextul in care asociatia isi propune sa transforme Romania in Hub Creativ Global. Contributia constanta la profesionalizarea industriei si la formarea specialistilor este vitala, intrucat sistemul national este deseori contestat pentru concentrarea pe componenta teoretica in detrimentul celei aplicative si pentru neadaptarea curriculumului national la necesitatile actuale din piata fortei de munca.

Pentru tinerii care isi doresc sa faca parte din viitoarea generatie de profesionisti din marketing si comunicare, esentiale sunt si soft skills, putin dezvoltate in scoli si facultati -  persuasiune si argumentare, public speaking, creative writing, storytelling, ascultare activa, colaborare si brainstorming, coerenta.

Școala IAA este un proiect educational al IAA Romania demarat in 2007 si este cel mai complex program de pregatire profesionala, un mini-masterat recunoscut de intreaga industrie marcom, in care notiunile teoretice se imbina cu practica.

Mai multe detalii pentru inscrieri:


Inscrieri pentru Modulul Fundamentele Marketingului si Comunicarii. Termen: 14 Septembrie.



Inscrieri pentru Modulul Strategie de Marketing si Comunicare Digitala. Termen: 21 Septembrie

Mai mult in Business, Educatie


PUBLICITATE: