Schimbare la varful comunicarii Telekom Romania Mobile. Ruxandra Voda, director de comunicare corporativa, va parasi compania incepand din 1 iulie.
Vineri, 30 Iunie 2023

 

Dupa 14 ani petrecuti alaturi de companie, Ruxandra Voda a decis sa exploreze noi oportunitati de cariera in afara companiei. Telekom Romania Mobile o numeste pe Stefania Petre, actualul Manager de Reglementare, Managementul Riscului Corporativ si Securitate, la conducerea activitatilor de Comunicare Externa, Sustenabilitate si Responsabilitate Corporativa.

AdPlayers. info

Ruxandra Voda, director de comunicare corporativa la Telekom Romania Mobile, va parasi compania, incepand cu data de 1 iulie. Dupa 14 ani petrecuti alaturi de Telekom Romania Mobile, Ruxandra Voda a decis sa exploreze noi oportunitati de cariera in afara companiei.

Incepand cu 1 Iulie 2023, Telekom Romania Mobile Communications o numeste pe Stefania Petre, actualul Manager de Reglementare, Managementul Riscului Corporativ si Securitate,  la conducerea activitatilor de Comunicare Externa, Sustenabilitate si Responsabilitate Corporativa.

"Ii multumim Ruxandrei pentru contributia sa la parcursul Telekom. Profesionalismul si dedicarea ei au imbunatatit reputatia organizatiei noastre", a declarat Florina Tanase, Director Executiv de Resurse Umane, Guvernanta si Transformare la Telekom Mobile.

Cariera Ruxandrei Voda se intinde pe o perioada de 25 de ani in sectoarele telecomunicatiilor si ICT, retail, media si publicitate, de-a lungul careia a detinut diverse roluri de conducere in domeniile de comunicare corporativa, responsabilitate corporativa si ESG, contribuind, de asemenea, la unitatile nationale de vanzari si de transformare.

Ruxandra Voda detine un doctorat in Global Leadership and Change si un Executive Master of Business Administration de la Tiffin University, Ohio, Statele Unite. De asemenea, a obtinut un masterat in comunicare audio-video la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti si o diploma de licenta in Jurnalism si Studii de comunicare in masa la Universitatea din Bucuresti.

Noul responsabil de comunicare, Stefania Petre este licentiata in Stiinte Juridice si este parte din echipa Telekom Romania Mobile Communications de 16 ani, perioada in care a detinut diverse roluri de conducere in ariile de Reglementare si Afaceri Externe, contribuind in numeroase proiecte strategice si de transformare organizationala. 

„Sunt incantata ca Stefania a acceptat sa preia si coordonarea ariei de Comunicare Externa, Sustenabilitate si Responsabilitate Corporativa, activitate esentiala in derularea proiectelor de business ale Telekom Romania Mobile Communications. Stefania Petre este un membru valoros al echipei de conducere si, in baza competentelor deja demonstrate, sunt convinsa ca va aduce plus valoare si in aceasta arie”, a declarat Florina Tanase, Director Executiv de Resurse Umane, Guvernanta si Transformare la Telekom Mobile.

Ruxandra Voda, de 10 ani, director de comunicare in grupul de companii

Ruxandra Voda era numita, in luna iulie 2013,  Director Comunicare Romtelecom si Cosmote Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania).

De 15 ani in comunicare, la acea vreme, oficialul se alatura noilor pozitii de management Romtelecom si Cosmote Romania create de la 1 august pentru a adresa mai eficient nevoile de coordonare a ale celor doua companii si pentru optimizarea performantei acestora.

Din pozitia de Director Comunicare pe Romania, Ruxandra Voda era responsabila cu proiectarea si dezvoltarea strategiei de comunicare a companiilor, sprijinind obiectivele de business. In cadrul COSMOTE Romania din anul 2009, ea a fost responsabila cu dezvoltarea strategiei de comunicare corporativa si a planurilor pentru grupul local de companii. 

Mai mult despre numirea Ruxandrei Voda in 2013, in stirea AdPlayers de la acea vreme.

Mai mult in Management, Telecom,


PUBLICITATE: