Management nou Romtelecom si Cosmote Romania. Ruxandra Voda a fost numita Director Comunicare.
Marti, 02 Iulie 2013
 ( adplayers. Iulian Toma) Ruxandra Voda a fost numita Director Comunicare Romtelecom si Cosmote Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania).

De 15 ani in comunicare, oficialul se alatura noilor pozitii de management Romtelecom si Cosmote Romania create de la 1 august pentru a adresa mai eficient nevoile de coordonare a ale celor doua companii si pentru optimizarea performantei acestora.

Din pozitia de Director Comunicare pe Romania, Ruxandra Voda va fi responsabila cu proiectarea si dezvoltarea strategiei de comunicare a companiilor, sprijinind obiectivele de business. In cadrul COSMOTE Romania din anul 2009, ea a fost responsabila cu dezvoltarea strategiei de comunicare corporativa si a planurilor pentru grupul local de companii. Voda detine o diploma de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii de la Universitatea Bucuresti si un master in Comunicare Audio-Vizuala de la SNSPA.

Miscarea face parte dintr-o serie nou de numiri in managementul Romtelecom si Cosmote Romania. Astfel, Gunnar Pahnke este Director Executiv Strategie, Transformare si Servicii Wholesale Romania, Bogdan Voicu -Director Executiv Managementul Aprovizionarii Romania, Emmanuel Sordet - Director Executiv Relatii ale Companiei Romania, iar Olaf Lausen - Șef de Birou Romania.

„Prioritatea mea este sa imbunatatesc constant performanta acestor doua companii, astfel incat sa ofere clientilor nostri produse si servicii integrate, angajatilor un mediu de lucru sigur si actionarilor un profit sustenabil. Aceste noi numiri reprezinta una dintre actiunile menite sa optimizeze procesele de business si sa consolideze rezultatele remarcabile pe care Romtelecom si COSMOTE Romania le-au obtinut pana acum. Sunt increzator ca toti vor contribui semnificativ la cresterea eficientei operationale si la diferentierea pe piata”, a spus Nikolai Beckers, CEO Romtelecom si COSMOTE Romania.

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: