SEO prin motoare de cautare de 750.000 eur pe an, in crestere cu 30%. DWF la AdPlayers Report
Marti, 20 Februarie 2018

Mihai Vanatoru, CoFondatoral, Managing Partner & Head of SEO. Credit: DWF


Cu afaceri de 750.000 de euro la sfarsitul anului 2017, in crestere cu 30% comparativ cu anul precedent, DWF este o agentie cu capital integral romanesc ce are ca obiectiv cresterea vizibilitatii site-urilor in rezultatele organice Google, prin servicii SEO - Optimizare pentru motoarele de cautare.

adplayers. Iulian Toma

Cu afaceri de 750.000 de euro la sfarsitul anului 2017, in crestere cu 30% comparativ cu anul precedent, DWF este o agentie cu capital integral romanesc ce are ca obiectiv cresterea vizibilitatii site-urilor in rezultatele organice Google, prin servicii SEO - Optimizare pentru motoarele de cautare.

„Fondata in anul 2013, DWF ramane in continuare fidela acestei misiuni, compania mizand pe specializare in servicii SEO, ca strategie de pozitionare in piata. Acest focus ne-a permis o dezvoltare continua la nivel profesional, dar si in ceea ce priveste eficientizarea proceselor de lucru” a declarat pentru adplayers report Mihai Vanatoru, CoFondatoral, Managing Partner & Head of SEO.

„Din punct de vedere financiar, DWF a inregistrat o evolutie pozitiva constanta, finalizand anul 2017 cu o cifra de afaceri estimata in jurul pragului de 750,000 Euro. La nivel de echipa, mentionam atat o crestere a numarului de specialisti SEO, cat si la nivelul celorlalte roluri din companie”

Potrivit executivului DWF, cea mai mare parte dintre campaniile SEO derulate in cadrul DWF sunt pentru proiecte de eCommerce din Romania.

„Ne bucuram sa putem mentiona lideri de piata precum: F64.ro, Vegis.ro, Libris.ro, Floria.ro, evoMAG.ro, eTopSport.ro” spune Vinatorul. „De asemenea, in portofoliul DWF se numara si companii din afara sferei de eCommerce, precum TUI Travel Center, farmaciile Catena, grupul City Grill, Storia.ro si altii.”

AdPlayersReport DWF

1. Fondatori si management

Mihai Vinatoru (coFondator DWF) - Managing Partner & Head of SEO

Sorin Draghici (coFondator DWF) - Managing Partner & Head of New Business

Middle management - 4 PMs, care gestioneaza echipe de 4-6 persoane in cadrul agentiei

DWF desfasoara operatiuni in Romania si nu este afiliata altei organizatii din tara sau din strainatate.

2. Servicii

Inca de la infiintare, DWF a pastrat cu incredere directia de business asumata, dedicandu-se exclusiv formarii si perfectionarii unui pachet complet de servicii SEO, care sa poata aduce o valoare de business reala si masurabila partenerilor nostri.

Experienta anterioara, persoanele pe care am reusit sa le cooptam in echipa DWF, perseverenta si nu in ultimul rand timpul, ne-au ajutat sa gasim acea formula, care ne permite in prezent sa contribuim semnificativ la atingerea obiectivelor de business ale clientilor nostri, prin cresterea vizibilitatii SEO de care beneficiaza site-urile acestora in Google.

Cumulat, cele 22 de persoane ce alcatuiesc in prezent echipa DWF, detin peste 50 de ani de experienta in tehnic SEO, content writing, link building si project management. De asemenea, mediul de lucru faciliteaza un progres rapid, date fiind contextele diferite cu care interactionam (sunt sute de campanii SEO in care ne-am implicat pana in prezent).

3. Portofoliul de Clienti si branduri

Strategia DWF consta in consolidarea unor relatii puternice cu companiile pentru care dezvoltam campanii SEO, in primul rand printr-o comunicare proactiva constanta cu privire la evolutia proiectelor. Aceasta abordare, dublata de un efort permanent de a livra peste asteptarile setate, ne-a permis o stabilitate a portofoliului de clienti, ce include in prezent si companii cu care am inceput sa colaboram acum 2-3 ani.

In portofoliul actual de clienti mentionam: F64.ro, Vegis.ro, Libris.ro, Floria.ro, evoMAG.ro eTopSport.ro, Arval Romania, L’Oreal Romania, TUI Travel Center, farmaciile Catena, grupul City Grill, Storia.ro si altii.

4. Echipa – angajati / colaboratori

Pentru a ne putea atinge obiectivele in campaniile SEO gestionate, strategia de specializare DWF a mers la urmatorul nivel: definirea unor roluri clare in cadrul companiei, aferente ariilor de expertiza relevante in procesul de optimizare.

Astfel, echipa de 22 de persoane este impartita in specialisti SEO cu focus pe zona de on-page, specialisti SEO dedicati zonei de link building, analisti date, content writers si project manageri.

5. Cifre de afaceri recente (2016, 2017), estimari 2018

Cifra de afaceri DWF a evoluat pe un trend pozitiv, inca de la infiintarea companiei. Nivelul de aprox. 750,000 Euro, inregistrat in 2017, reprezinta o crestere de 30% fata de anul anterior, realizata pe fondul integrarii unui numar semnificati de clienti noi in portofoliu, in conditiile pastrarii activitatii de SEO ca principal serviciu oferit.

Pentru anul 2018, estimam o crestere de 25-30% a cifrei de afaceri, atat din integrarea de conturi noi, cat si pe fondul unei verticalizari a serviciilor oferite, astfel incat sa putem asista companiile cu care lucram in maximizarea potentialului economic generat de cresterea traficului organic atras pe site din rezultatele Google.


Contact DWF:

Website DWF: https://dwf.ro/

 

adplayers report 2018 face o radiografie periodica a principalilor jucatori pe piata de servicii de marketing si comunicare (Investitori, Agentii si Intermediari de Servicii sau Furnizori de Media, Masini, Produse si Materiale pentru industria de publicitate ) precum si evolutia afacerilor acestora.

 

Mai mult in Business, adplayers report, Interactive, Digital,


PUBLICITATE: