Pro TV confirma schimbarile. Anca Budinschi, Director General. Costi Mocanu, Senior VP Head la Voyo
Marti, 18 Septembrie 2012

Anca Budinschi, Director General Pro TV. (sursa foto: Pro TV)

( Adplayers, Iulian Toma) Pro Tv confirma schimbarile la nivelul managementului anuntate in premiera de adplayers, in cursul diminetii de astazi (18 septembrie 2012).

„Din 15 septembrie, Costi Mocanu a fost numit Senior Vice-President Head of Voyo si se va ocupa de coordonarea Voyo ca platforma de distributie paid la nivel CME. Ca urmare a faptului ca Voyo va face parte din Divizia de Broadcasting in noua platforma de distributie, echipa Voyo a fost reorganizata, in acord cu importanta si prioritatile sale” se mai arata in informarea remisa adplayers la cateva ore de la publicarea stirii.

Potrivit comunicarii postului de televiziune, tot incepand cu 15 septembrie 2012, Costi Mocanu i-a predat stafeta Ancai Budinschi, care ocupa pozitia de General Director PRO TV SA. Noul director face parte din echipa ProTV de 19 ani, dintre care 10 la stiri, iar 9 detinand responsabilitati de business. Din pozitia de Head of Television, in ultimii ani, Budinschi a fost implicata si a participat la luarea tuturor deciziilor importante, astfel incat numirea ei este un pas firesc atat pentru ea insasi, cat si pentru restul echipei de management, se mai arata in informarea postului de televiziune.

Costi Mocanu lucreaza pentru ProTV de 19 ani, unde a inceput ca jurnalist, devenind Director General in urma cu 3 ani. Printre motivele alegerii lui Mocanu la conducerea Voyo se numara experienta vasta in broadcasting si new media, implicarea lui in coordonarea Voyo Romania si deschiderea sa catre noi provocari. 

Mai mult in Business


PUBLICITATE: